Huawei Mate 20 Pro, kablosuz şarjı destekleyecek - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro, kablosuz şarjı destekleyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-11 16:45:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Huawei Mate 20 Pro’ya dair çıkan sızıntı haberlere bir yenisi daha eklendi ve cihazın kablosuz şarjı destekleyeceği öğrenildi.

Gün geçtikçe tanıtım tarihine yaklaşılan Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro’ya dair, internete sızan bilgilerin ardı arkası kesilmiyor. Özellikle Mate 20 Pro’ya dair pek çok özellik ve tasarımı ortaya koyan görüntüler gün yüzüne çıktı. Geçtiğimiz günler Mate 20 Pro’nun ön paneli ortaya çıkmıştı. Hemen üzerine, cihazın çalışır vaziyette görseli görüldü ve böylece tasarımı direkt olarak sızdırılmış oldu. Şimdi çıkan sızıntı haber yine Mate 20 Pro’ya ilişkin oldu. Ekim ortasında tanıtılacak olan cihazın, son sızıntı bilgiye göre kablosuz şarj desteğine sahip olacağı öğrenildi.

Huawei Mate 20 Pro'nun görüntüleri sızdırıldı.Huawei Mate 20 Pro'nun görüntüleri sızdırıldı.

Şirketin hazırladığı kablosuz şarj ünitesi görseli, internete sızdı

 

Huawei, teknoloji dünyasının merakla beklediği yeni modelleri Mate 20 ve Mate 20 Pro’nun tanıtımı için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Cihazlara dair tanıtım gününe kadar, ortaya pek çok sızıntı bilgi çıkacak gibi duruyor. Son olarak, Huawei tarafından hazırlanan ve ABD Federal İletişim Komisyonu’na başvurulan, bir kablosuz şarj ünitesinin görseli internete sızdı. Bu da akıllara, Huawei Mate 20 Pro’nun kablosuz şarj desteğine sahip olacağını getirdi. Hatta, Mate 20 modelinin de bu özelliğin bulunma ihtimaline oldukça yüksek bakılıyor.

ABD Federal İletişim Komisyonu’na yapılan başvuruya bakılırsa, Huawei’nin kablosuz şarj ünitesinin ismi, CP60. CP60, 5V-12V 2A hızlı şarj desteğine sahip olacak. Enerji ihtiyacı da USB-C aracılığı ile karşılanacak. 16 Ekim’de gerçekleşecek olan tanıtımla, merak edilen tüm ayrıntılar netlik kazanacak.


Huawei Mate 20 Pro'nun ön panel görseli sızdırıldıHuawei Mate 20 Pro'nun ön panel görseli sızdırıldı
Huawei Mate 20 Pro görüldüHuawei Mate 20 Pro görüldü

PAYLAŞ