Huawei Mate 20 Pro görüldü - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro görüldü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-10 14:15:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Önümüzdeki ay merakla tanıtılması beklenen Huawei Mate 20 Pro’nun nasıl görüneceği, tanıtımdan önce ortaya çıktı.

Huawei, önümüzdeki ay içerisinde teknoloji dünyasına yeni modelleri Huawei Mate 20 ve Mate 20 Pro modellerini tanıtmaya hazırlanıyor. Teknoloji dünyasının son zamanlarda odaklandığı konulardan olan Huawei’nin yeni modelleri hakkında, zaman zaman sızıntı haberler gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde, Mate 20 Pro’nun ön panelinin ortaya çıkması ile birlikte, cihazın ekran özellikleri hakkında pek çok bilgiye de erişme imkanı yakalanmıştı. Şimdi çalışır vaziyette ortaya çıkan Huawei Mate 20 Pro, çok daha net bir şekilde görüntülendi.

Huawei Mate 20 Pro, tanıtımdan önce görüntülendi

Huawei, Mate 20 ve Mate 20 Pro’nun tanıtımını yaklaşık bir buçuk ay sonra gerçekleştirecek. Bu süreçte cihazlarda dair ortaya çıkan sızıntı haberlere ise ara verilmeyecek gibi görünüyor. Geçtiğimiz hafta ön paneli görüntülenen Mate 20 Pro, bu kez çalışır vaziyette görününce, iddia edilen pek çok bilgi de netlik kazandı.

Sızdırılan görüntüye bakılırsa, telefon tasarımı ile oldukça şık görünüyor. Cihazın sahip olduğu 3D yüz tanıma sisteminin, Apple’ınkine rakip olacağı söyleniyor. Bir başka bilgi ise 6,9 inç kavisli AMOLED ekranla geleceği yönünde. Ön tarafta 24 megapiksel değerinde bir kameranın da yer alacağı yine elde edilen bilgiler arasında. Ekranın çözünürlüğü 3120 x 1440, piksel yoğunluğu ise 498 ppi olacak. Mate 20 modelinde ise çözünürlüğün 2244 x 1080 değerinde olduğu görülüyor. Ekran büyüklüğünün 6.3 inç olacağı tahmin edilirken, EMUI 9 arayüzüne sahip olacağı da söyleniyor.





PAYLAŞ