Huawei Mate 20 Pro, Emui 9.1 güncellemesine kavuştu - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro, Emui 9.1 güncellemesine kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-08-07 09:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çinli akıllı cihaz üretici yaşadığı zor günlerin ardından kendini toplayarak yeni ürünleri ile kullanıcıların karşısında yer almaya yönelik çalışmalar yürütüyor. Hem tasarım hem de özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanan Huawei Mate 20 Pro, gücünü Kirin 980 işletim sisteminden alıyor. Çinli teknoloji şirketi son zamanlarda oldukça iddialı akıllı cihazlar üreterek her seviyeden kullanıcının takdirini kazanıyor. Güç tüketimi konusunda da sağlamış olduğu tasarruf sayesinde her zamankinden çok daha uzun soluklu bir kullanım sunan Huawei Mate 20 Pro, güçlü özellikleri ile kullanıcıların dikkatini çeken akıllı cihazlar arasında yerini alıyor. EMUI 9.1 arayüzü ile gelişmiş düzeyde hareket sensör özelliği sayesinde kullanıcılarına kullanım esnasında vakit kazandırıyor. 

Huawei Mate 20 Pro’nun yüz tanıma sistemi nasıl?Huawei Mate 20 Pro’nun yüz tanıma sistemi nasıl?

Teknolojik açıdan son derece güçlü olan bu akıllı cihaza gelen yeni EUMI 9.1 güncellemesi ile bir kaç önemli hatanın önüne geçtiğini dile getiren Huawei, bu düzenleme işlemlerine ek olarak söz konusu bu yazılımın içerisinde Temmuz 2019 yılı içerisinde güvenlik yamasının da içinde yer aldığını dile getirdi. 4 GB boyutundan daha da büyük olan arayüz güncellemesi, durum çubuğunda yer alan Wİ-Fİ simgesinin anormal görüntüsünü ortadan kaldırarak daha estetik bir görünüm elde etmesini sağlıyor. EMUI 9.1 arayüz güncellemesi ile okuma hızının performans özelliği de yüzde 20 oranında artarak akıllı cihaz kullanımı esnasında 2 GB'lık bir tasarruf sağlıyor Verimsiz bellek okuma sorununun da önüne geçen bu arayüz güncellemesi, söz konusu bu konu ile ilgili üçüncü parti yazılımlar şansını bu durum karşısında kaybediyor. 

Bu sayede mevcut sistemsel performansı bir üst seviyeye taşımayı başaran bu güncelleme, EMUI 9.0'da gözden kaçırılmış olan karmaşık sorunlar ya da durumlar da bu güncelleme ile beraber ortadan kaldırılarak kullanıcılara sorunsuz bir kullanım sunuluyor. Söz konusu bu güncellemeyi eğer kendiniz manüel olarak yüklemek isterseniz adımları takip edebilirsiniz. Ayarlar - Sistem - Yazılım Güncelleme ve Güncellemeleri Denetle adımlarını takip ederek akıllı cihazınızı yeni güncelleme ile beraber çok daha güçlü bir hale getirebilirsiniz. Konu ile ilgili son olarak Huawei, 9 Ağustos 2019 tarihi itibariyle Android 10 Q tabanlı olan EMUI 10 güncellemesi hakkında da da bilgi verilecektir. Yeni güncelleme ile beraber akıllı cihazınızı çok daha geliştirebilir ve kullanım süresini uzatabilirsiniz. 

 

 


Huawei Health Sağlık Uygulaması Huawei Mate 20 Pro ile Yüklü GeliyorHuawei Health Sağlık Uygulaması Huawei Mate 20 Pro ile Yüklü Geliyor
Huawei Mate 20 X'in Detayları Belli OlduHuawei Mate 20 X'in Detayları Belli Oldu
Huawei Mate 20 X 5G Tanıtıldı! İşte ÖzellikleriHuawei Mate 20 X 5G Tanıtıldı! İşte Özellikleri

PAYLAŞ