Huawei Mate 20 Pro Detayları Belli Oluyor - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro Detayları Belli Oluyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-09-25 08:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çinli telefon üreticisi Huawei cephesinden yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Son nesil amiral gemisi ailesi ile özellikle kamera noktasında üst seviye başarı yakalayan şirketin şimdi ise üç kamera tasarıma sahip olması beklenen yeni model Mate 20 Pro serisine yönelik yeni detaylar ortaya çıktı. Basın görselleri belli olan cihazın daha önce rarstlanılmamış bir arka kamera tasarımı olduğu gözüküyor. P20 serisinde olduğu gibi yeni nesil bu modelin de kamera üreticisi Leica markası olacak. Tasarım noktasında ön yüzeyde çentikli bir tasarım tercih eden Huawei bu noktada şık bir model olmayı hedefliyor. 

Güçlü Teknik Detaylar


Mate 20 Pro'da yer alacak olan teknik detaylara gelecek olursak, bu noktada cihazda 6.3 inçlik Full HD+ AMOLED bir ekranın yer alması bekleniyor. Güç tarafında 7 nm üretim teknolojisine sahip olan çift npu'lu Kirin 980 modelini göreceğiz. Batarya tarafında 4200 mAh'lik bir pil tercih eden şirketin iddialara göre ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip olması bekleniyor. Bildiğiniz üzere birçok amiral gemisi telefon üreticisinin artık ekrana gömülü parmak izi tarayıcısına sahip olması bekleniyor. Bu noktada geliştirmeler sürerken bu özelliği 2019 ile beraber dahada yaygın görmemiz bekleniyor.

Huawei Mate 20 Pro nasıl olacak?Huawei Mate 20 Pro nasıl olacak?


Tasarımı ile dikkat çeken kamera tarafında ise arka yüzeyde F1.8 ve F2.4 diyafram değerine sahip lensler göreceğiz. Bu kameralara ek olarak ise üçüncü kamerada geniş açı desteğinin bulunması bekleniyor. Ayrıca P20 pro'da yer alan 40 MP'lik lensin gelip gelmeyeceği ise henüz bilinmiyor. Diğer yandan bu kamera yeteneklerine ek olarak 5x optik zoom özelliğinin de bulunması bekleniyor. Henüz ortaya çıkan bilgiler bunlardan ibaret olurken model serisinin siyah ve mavi renk seçeneklerine sahip olması bekleniyor. Çinli üretici Huawei'nin bu yeni güçlü modellerini 16 Ekim tarihinde gerçekleştireceği etkinlik ile beraber tanıtması bekleniyor.


Huawei Mate 20 Pro'da Kablosuz Şarj Özelliği OlacakHuawei Mate 20 Pro'da Kablosuz Şarj Özelliği Olacak

PAYLAŞ