Huawei Mate 20 Pro Çalışırken Görüntülendi - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Pro Çalışırken Görüntülendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-10 18:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son dönemin gündemden eksik olmayan modeli Mate 20 Pro serisi şimdi çalışırken ortaya çıktı. Huawei’nin en yeni nesil amiral gemisi ailesi olacak olan Mate 20 Pro cihazına dair birçok sızıntı gelmeye devam ediyor. 16 Ekim tarihinde resmi olarak tanıtılacak olan Huawei Mate 20 Pro ailesinin tasarım ve donanım detayları neredeyse ortaya çıkmış durumda. Şimdi ise ortaya çıkan bir görsel ile beraber cihazın çalışır bir şekilde görüntülendiği gözüküyor. Bir kişinin elinde duran cihazın siyah renk tasarıma sahip olduğu gözüküyor. Kavisli ekran yapısına sahip olan model oldukça şık bir görünüme sahip olurken geniş bir çentik alanı ve ince çerçeve yapısı modelde dikkat çekiyor.

Huawei Mate 20 Pro Görüntülendi

Cihazın arka yüzeyinin de fotoğrafı yer alırken bu noktada Leica mimarisine sahip kare şekilli bir kamera sistemini görüyoruz. Bu sistemde üç kamera lensi bulunuyor. Arka yüzeyin cam olduğu bu modelin yüksek ihtimalle kablosuz şarj teknolojisine destek vermesi bekleniyor. Ayrıca daha önce sızdırılan görsellerde olduğu gibi Mate 20 Pro’nun siyah haricinde mavi renk seçeneği ile de oldukça dikkat çekmesi bekleniyor. Kamera noktasında pazarda yer alan Huawei P20 Pro serisi ile zirvede bulunan Huawei’nin Mate 20 serisi ile bu durumu dahada geliştirmesi bekleniyor.

2019 için önemli geliştirmelerini sürdüren şirketin üç boyutlu yüz tanıma ve ekrana parmak izi okuyucusu teknolojisi gibi özellikleri Mate 20 Pro ile beraber sunması bekleniyor. Cihazda yer alacak olan Kirin 980 işlemcisi ise yapay zeka desteği ile beraber oldukça üst seviye performanslar sergileyecek. Ayrıca Apple A12 Bionic işlemcisin de olduğu gibi 7 nm üretim sürecinden geçen bu işlemci performans noktasında sıkı bir rekabete girecek.





PAYLAŞ