Huawei Mate 20 Lite'den ilk sızıntılar geldi - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Lite'den ilk sızıntılar geldi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-08-15 17:30:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei‘nin yeni modeli Huawei Mate 20 Lite olacak. Yeni model için bugüne kadar çok fazla bilgi gelmezken ilk sızıntılar başladı.

Huawei Mate 20 Lite ile markanın iddialı bir modeli ile piyasaya giriş yapacak olması uzun zamandan beri dikkat çekiyordu. Uzun zamandan beri telefon modeli hakkında detaylar merak edilse de herhangi bir sızıntı yapılmamıştı. Fakat paylaşılan son görseller ile birlikte Huawei Mate 20 Lite ilk defa görüntülendi.

Huawei Mate 20 Pro'nun görüntüleri sızdırıldı.Huawei Mate 20 Pro'nun görüntüleri sızdırıldı.

Huawei cihazların performansını arttıracak yeni yazılım: GPU Turbo

Huawei Mate 20 Lite sızdırıldı!

Yeni telefonun görüntüleri SlashLeaks üzerinden paylaşıldı. Telefon görsellerinde ilk etap ile birlikte dikkat çeken detay fiziksel tuşa yer verilmemesi oldu. Telefonda ince bir çerçeve tercih eden Huawei tasarım anlamında da bu yönde daha ince bir tasarıma geçiş yapmış durumda. Arka bölümde iki kameraya yer veren Huawei, bu kameraları dikey bir şekilde yerleştirmiş. Huawei Mate 20 Lite için tasarım anlamında oldukça iyileştirmeler yapan markanın bu anlamda işini sağlama aldığı net bir şekilde görülüyor. Sızdırmalar sonrasındaki ilk izlenimler olumlu olurken bu durum Huawei Mate 20 Lite için satış dönemi öncesinde artı puan kazandırmış durumda.

Huawei, yeni Honor 9N'i duyurdu

Huawei Mate 20 Lite özellikleri neler olacak?

Kesinleşmeyen bilgilere göre Huawei Mate 20 Lite Kirin 710 işlemci ile gelecek. Telefonda yer alacak diğer özellikler arasında 6 GB RAM ve 64 GB depolama alnı da bulunuyor. Telefonun ekranının ise 6.3 inç olması bekleniyor.

Telefonun tasarımda en çok dikkat çeken detay kuşkusuz çift kamera. Sızdırılan bilgilerde telefonun kameraları 20+2 megapiksel çözünürlüğünde olacak. Ön kamerada da çift bir kamera tasarımı tercih eden marka ön kamerada ise 24+2 megapiksel çözünürlüğü tercih etmiş durumda. Bu da selfie gibi ön çekimlerin de kaliteli olmasını sağlıyor.

Huawei Mate 20 Lite’nin sızdırılan fotoğrafı ise şöyle;

Huawei Nova 3i tanıtıldı


Huawei Mate 20 Pro Ciddi Yeniliklere Sahip OlacakHuawei Mate 20 Pro Ciddi Yeniliklere Sahip Olacak
Huawei, Apple'ı Arkasında Bırakmayı BaşardıHuawei, Apple'ı Arkasında Bırakmayı Başardı
Huawei'nin 4 Kameralı Telefonu Mate 20 LiteHuawei'nin 4 Kameralı Telefonu Mate 20 Lite

PAYLAŞ