Huawei Mate 20 Lite için Pie betası yayınlandı! - Haberler - indir.com

Huawei Mate 20 Lite için Pie betası yayınlandı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 55 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-02-15 22:05:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei tarafından yayınlanan yeni güncelleme ile birlikte Huawei Mate 20 Lite için Pie betası resmen kullanıma sunuldu. İşte konuyla ilgili detaylar. 

Huawei Mate 20 Lite ve Xiaomi Mi 8 karşılaştırması 

Moto G6 ve Moto G6 Play için Pie güncellemesi başlıyorMoto G6 ve Moto G6 Play için Pie güncellemesi başlıyor

İlk olarak Çin’de kullanıcılara sunulan Huawei Mate 20 Lite Pie Betası yeni güncelleme ile birlikte Avrupa’da da kullanımda. Yapılan açıklamalarda kullanıcıların deneme yapabileceği Beta versiyonu ile birlikte Pie deneyimi de resmen başlatıldığı belirtildi.

Android’in en iyi versiyonu!

Android işletim sisteminin en iyi versiyonu olarak dikkat çeken Android 9.0 Pie, Huawei Mate 20 Lite gibi çok güçlü bir cihazda da kullanılabilecek. Mate 9 ve Mate 9 Pro güncellemeleri sonrasında duyurulan Huawei Mate 20 Lite beta dönemi, kullanıcıların telefonlarından en iyi performansı almasını sağlayacak.

Huawei Mate 20 Lite Android Pie kararlı sürüm gelecek

3.61 GB boyutundaki büyüklüğü ile telefonlara gelen Huawei Mate 20 Lite Pie beta sürümü aynı zamanda ara yüz konusunda da yenilikler içeriyor. Öyle ki Huawei’nin kendi geliştirdiği ara yüzün 9.0 versiyonu de kullanıcılara güncelleme ile birlikte sunuluyor. Bu bakımdan hem yeni işletim sistemi hem de yeni ara yüz ile birlikte kullanıcılar pek çok yeniliğe ve geliştirilmiş özelliği kavuşuyor.

Güncellemenin beta versiyonunun Mart ayına kadar devam edeceği konuşulurken bu konu ile ilgili resmi açıklama yapılmadı. Yeni güncelleme ile birlikte telefonlara gelen yeni özellikler ise şöyle;

  • Parmak izi tarayıcı ve yüz tanıma sisteminde yeni şifre yöneticisi eklendi.
  • Yapay zeka ve asistan kullanımında iyileştirmeler
  • Telefonun kolay kullanımı için çoklu işlem özelliği
  • GPU Turbo 2.0 ile dokunmatik panelde daha hızlı işlemler



Huawei Mate 9 İçin Android Pie Güncellemesi Geldi!Huawei Mate 9 İçin Android Pie Güncellemesi Geldi!

PAYLAŞ