Huawei marka değeri sıralamasında yükseldi! - Haberler - indir.com

Huawei marka değeri sıralamasında yükseldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-12 15:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji pazarında 2019 yılı içinde teknoloji şirketleri tarafından oldukça hareketli dönemler gördük. Bu kapsamda Google yaptırımlarından ötürü Çinli şirket Huawei, oldukça kötü günler geçirdi. Bu durum üzerine Huawei, kendi işletim sistemini sunmak zorunda kaldı. Çinli şirket Huawei, orta segment ve amiral gemisi cihazları ile piyasada oldukça popüler olmuş durumda. Bu kapsamda Huawei şirketi global marka değeri olarak piyasada iyi bir yükseliş sergilemiş durumda. Özellikle pazarda Samsung ve Apple gibi köklü rakipler karşısında, Huawei bu yükselişini akıllı telefonlardaki başarısına borçlu diyebiliriz.

Huawei marka değeri yükselmeye devam ediyor

Huawei telefonları Goog Servisleri'ne alternatif olan 70 ön yüklü uygulamayla gelecek!Huawei telefonları Goog Servisleri'ne alternatif olan 70 ön yüklü uygulamayla gelecek!

Brand Finance şirketi tarafından yayınlanan rapora göre 2019 yılında dünyanın en büyük 12. Markası Huawei, yüzde 4.5 oranında bir büyüme ile 2020 yılında dünyanın en büyük 10.marka değeri olmayı başarıyor. Söz konusu rapor detaylarına göre ise Huawei şirketinin marka değerinin 65 milyar dolar olarak açıklanıyor. 2019 yılında geçişine başlanan 5G bağlantı teknolojisine küresel geçiş süreci ile beraber teknoloji şirketleri arasında şiddetli bir rekabet başlamış oldu. Bu kapsamda Huawei ise geleneksel bir şekilde batı servis sağlayıcıları tarafından kapsanan pazarlara giriş yapmayı başardı. ABD’deki çeşitli tartışmalara rağmen ise büyük bir yol gitmeyi başardı.

Geçtiğimiz yıl Huawei, Apple’dan sonra dünyanın en fazla akıllı telefon tedarikçisi olmak adına pazara 240 milyon akıllı telefonunu sundu. Huawei’nin en aktif olduğu alanlardan olan mobil ağ tarafında ise İngiltere olmak üzere Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde 5G kapsama alanı için sunmuş olduğu teknik altyapılar ile bu marka değerinin yükselişinde önemli rol oynadığını söyleyebiliriz. Şirket 400’den fazla organizasyon ve topluluğun aktif bir üyesi olarak bulunuyor. Bakalım Huawei’nin yükselmekte olan bu başarısı ne gibi yeni teknolojilere yol açacak göreceğiz.


Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi sürpriz bir ortaklığa imza attı!Huawei, Oppo, Vivo ve Xiaomi sürpriz bir ortaklığa imza attı!
Resmi olarak tanıtılan Huawei Y7p özellikleriResmi olarak tanıtılan Huawei Y7p özellikleri

PAYLAŞ