Huawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladı - Haberler - indir.com

Huawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-12 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Teknoloji üreticisi Huawei’nin yeni Kirin işlemcili dizüstü bilgisayar modelinin fiyatı belli oldu. Huawei Qingyun L410 olarak gelen bu modelde Kirin 990 işlemci seti, 8 GB RAM ve 512 GB depolama ile 14 inç gibi ekran özellikleri yer alıyor. Bu özelliklere karşılık modelin oldukça yüksek bir fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim. Huawei’nin son dönemde bilgisayar pazarına yönelik yaptığı hamleler ile adından söz ettirdiğini söyleyebiliriz. Şirket sadece akıllı telefon pazarında değil Dizüstü pazarından masaüstü bilgisayar pazarına kadar Huawei’den şimdi ise ARM işlemcili dizüstü bilgisayarı geliştirdi. Bu yeni ürün ise Çin’de satışa çıkmaya hazır duruma geldi.

Huawei Qingyun L410 özellikleri ve fiyatı

Huawei yeni yıla %16 düşüşle başladıHuawei yeni yıla %16 düşüşle başladı

Uzun bir süredir ağır ambargo altında olan Huawei’nin bu duruma rağmen bir miktar Kirin yonga seti bulundurmayı başardı. Bunun sebebi olarak akıllı telefon pazarındaki öncülüğünü kaybeden şirket biraz daha Çin odaklı ürünler geliştirmeye devam ediyor. Huawei Qingyun L410 adlı yeni dizüstü bilgisayar modeli 2+2+4 ARM çekirdekli 7 nm Kirin 990 yonga setinden gücünü alıyor. Sisteme 8 GB bellek ve 512 GB dahili depolama eşlik ederken, 14 inçlik bir ekranda 2K çözünürlük sunmayı başarıyor.

Çerçeve içinde kendisini gizleyen kamera sistemine sahip model 4K 60 FPS video kaydı yapabiliyor. İşletim sistemi olarak Deepin Linux Unity OS tercih eden bu modelin yakında Harmony OS’a geçiş yapması bekleniyor.  


Huawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendiHuawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendi
Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ