Huawei, katlanabilir telefonunu MWC 2019'da gösterecek - Haberler - indir.com

Huawei, katlanabilir telefonunu MWC 2019'da gösterecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-28 18:38:48
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Akıllı Telefonlar

Bu yıla damgasını vurması beklenen katlanabilir akıllı telefonların ilki, Huawei tarafından MWC 2019’da tanıtılacak.

Geçtiğimiz yıldan beri akıllı telefon sektöründe en çok konuşulan teknolojilerden birisi, katlanabilir telefonlar oldu. Bu yıl içerisinde teknoloji devlerinin katlanabilir telefonlarla gündemde sıkça yer alması bekleniyor. teknoloji devleri arasında, aynı zamanda bu yılın çekişmesi de yine bu teknoloji ile olacak gibi görünüyor. Samsung ve Huawei’nin, 2019 yılı içerisinde katlanabilir akıllı telefonlarını piyasaya süreceği kesin olarak biliniyordu. Huawei cephesinde bu konuya dair yeni bir gelişme yaşandı. Bilindiği üzere, Huawei’nin bu yıl katlanabilir telefonu, aynı zaman 5G destekli olacak. Merakla beklenen cihaza dair ilk prototip aşamasındaki örnekler, MWC 2019’da gösterilecek.

Huawei 2018 yılında kaç telefon sattı?Huawei 2018 yılında kaç telefon sattı?

Yapay zeka desteği alan Huawei Mate 20 Pro neler yapabiliyor?

Huawei 2018 yılında kaç telefon sattı?

Huawei, MWC 2019’d katlanabilir telefonunu tanıtacağını onayladı

Bu yıl aralarında büyük bir çekişme geçeceği tahmin edilen teknoloji devleri Samsung ve Huawei, katlanabilir telefon hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyorlar. Her iki şirket de hem katlanabilir hem de 5G telefonlarını, bu yıl tüketicilere sunmaya hazırlanıyor. Huawei, katlanabilir telefonunun ilk prototip örneğini, MWC 2019’da göstereceğini onayladı. Henüz, Huawei’nin katlanabilir telefonunu hangi seriye dahil edeceği yönünde bir bilgi yok. Sadece, P30 serisinden birisinin, 5G desteği sunacağı biliniyor. Bu cihazın, katlanabilir telefon olabileceği tahmin ediliyor. Bir diğer ihtimal ise  Porsche Design tarafında özel bir versiyon geliştirebileceği yönünde. Huawei’nin katlanabilir telefonuna dair bilinen bir diğer bilgi de şirketin cihazı en erken Nisan’da piyasaya sürmek istediği. Merak edilen tüm bu detayların, MWC’de cevap bulması bekleniyor.


Yapay zeka desteği alan Huawei Mate 20 Pro neler yapabiliyor?Yapay zeka desteği alan Huawei Mate 20 Pro neler yapabiliyor?

PAYLAŞ