Huawei, kaç adet P30 satıldığını açıkladı - Haberler - indir.com

Huawei, kaç adet P30 satıldığını açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-11-07 22:33:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei’nin en yeni amiral gemisi serisi olan Mate 30 ailesi, Google’ın servislerinden yoksun olarak piyasaya giriş yapmıştı. Çin ve ABD arasındaki ekonomik savaştan etkilenen Mate 30 serisi Android işletim sistemli olarak piyasaya giriş yapsa da, Google servislerine sahip olarak çıkış sağlamadı. Çin’de iyi bir satış grafiği yakalayan Huawei bu noktada P30 ve Mate 20 serisinin erişmiş olduğu satış rakamlarını gerçekleştirmiş olduğu etkinlikte yayınladı. Bu etkinlikte ayrıca P30 satış adetlerinin geçen aya göre önemli bir seviyede arttığı da gözüküyor.

Huawei P30 Satış Rakamları Açıklandı

Huawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktıHuawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı

Çin’de gerçekleştirilen 5G etkinliğinde P30 ve Mate 20 serisinin akıllı telefon dünyasındaki satış ve sevkiyat rakamları açıklandı. Bu açıklamalar doğrultusunda her iki model serisinin de sevkiyat rakamları bir hayli dikkat çekti. 6 Kasım günü gerçekleştirilen etkinlikte Huawei Mate 20 serisinin 31 Ekim gününe kadar 17 milyon adet sattığını ifade etti. P30 tarafındaki satış rakamlarının ise 20 milyon adet olduğu belirtildi. Eylül ayı verileri tarafında ise rakamlar 16 milyon ve 17 milyon seviyelerindeydi.

Şirket geçtiğimiz günlerde P30 serisinin satış rakamlarını artırmak adına modele iki yeni renk seçeneği daha dahil etmişti. Hamlenin işe yaradığı rakamlar ile belli olmuş oluyor. Huawei CEO’sunun MWC 2019’da yaptığı açıklamada 20 Haziran’dan itibaren Huawei P30 serisinin son 85 günde 10 milyon satış rakamına eriştiği ifade edilmişti.


Amerika Huawei Ambargosunu Kaldırıyor Mu?Amerika Huawei Ambargosunu Kaldırıyor Mu?
Huawei ambargosunun kalkma ihtimali var!Huawei ambargosunun kalkma ihtimali var!

PAYLAŞ