Huawei ile Lecia ortaklığı son mu buluyor? - Haberler - indir.com

Huawei ile Lecia ortaklığı son mu buluyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-17 09:01:01
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Huawei ile Almanya merkezli olarak hizmet veren görüntüleme teknolojisi üreticisi Leica arasından yıllardır devam eden bir ortaklık söz konusudur. P9 serisinden bu yana amiral gemisi akıllı cep telefonlarda Leica'nın üretmiş olduğu kamera modülüne sahip olan Huawei'nin elde etmiş olduğu başarılar dünyaca ünlü karşılaştırma sitesi DxOMark tarafından da teyit edilmiş durumdadır. 

İki dev isim arasında devam eden iş birliği ile ilgili olarak üzücü bir haber ortaya atıldı. Elde edilen bilgilere göre Leica kendisine yeni bir iş ortağı arıyor. Huawei ile Almanya merkezli görüntüleme teknolojisi üretimi yapan Leica arasında yıllardır başarıyla devam eden bir ortaklık söz konusudur. P9 serisinden bu yana amiral gemisi akıllı cep telefonlarda Leica'nın üretimi yapmış olduğu kamera modülüne yer alan Huawei'nin elde etmiş olduğu başarılar karşılaştırma sitesi DxOMark tarafından da teyit edilmiş durumda.

Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Huawei hakkında ortaya çıkardığı sızıntı bilgilerle gündem gelen RODENT950 adlı Twitter kullanıcısına göre, Leica kendine yeni bir iş ortağı arayışına girdi. Konuyla ilgili öne çıkan üç isim ise, Xiaomi, Sharp ve Honor olarak belirten RODENT950, Leica’nın hangi şirketi tercih ettiğiyle ilgili bilgi paylaşmadı. Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Huawei, uygun fiyat etiketine sahip olan telefon üretimi yapan alt markası Honor'u geçtiğimiz yıl içerisinde satmıştı. Shenzhen Zhixin New Information Technology Co. Ltd adlı yerel bir konsorsiyumun çatısı altına giren Honor artık Huawei ile herhangi bir bağı kalmadığı için ABD'nin yaptırımları karşısında zor durumda kalmıyor. Yani Leica ve Honor arasında gerçekleşebilecek işbirliğinin önünde herhangi bir hukuka aykırı durum yoktur. Diğer açıdan ise Xiaomi ile de adı anılan Leica’nın, Mi Mix 4′te kendine dair özelliklerin olacağıyla ilgili söylentilerde gündemdedir. Fakat bunları doğrular nitelikte herhangi bir sızıntı olmadığı aktarıldı. 

 


Huawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladıHuawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladı
Huawei P50'nin kamera tasarımı ortaya çıktıHuawei P50'nin kamera tasarımı ortaya çıktı
Huawei, 19 Mayıs'ta dev tanıtıma hazırlanıyor!Huawei, 19 Mayıs'ta dev tanıtıma hazırlanıyor!

PAYLAŞ