Huawei Honor Note 10 duyuruldu! - Haberler - indir.com

Huawei Honor Note 10 duyuruldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-07-31 14:11:20
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Huawei firmasının yeni amiral gemisi Huawei Honor Note 10 duyuruldu! Özel performans modlarıyla ve güçlü işlemcisiyle dikkat çeken yeni amiral gemisi diğer amiral gemilerini yerin dibine gömecek. Yeni çıkacak olan bu amiral gemisinde özelliştirilmiş performanslar sunulacak. Gerçekten de performans konusunda oldukça başarılı olacak olan bu amiral gemisi diğer rakiplerini geride bırakacak.

Yeni amiral gemisi Huawei Honor Note 10
Çinli firma yeni çıkaracağı telefonla piyasayı sallayacak. Huawei firmasının yeni akıllı telefonu Huawei Honor Note 10 HDR10 destekli 6,95 inçlik bir ekrana sahip olacak. Yapay zeka sayesinde görüntü kalitesini %20 oranında arttıran bu telefon özelleştirilmiş CPU Turbo, GPU Turbo ve Double Turbo modları bulunduruyor. Cihaz gücünü Kirin 970 işlemcisinden alırken RAM oranı 8GB'a kadar çıkıyor. Isınma problemine karşın 8 katmanlı ısı dağılımı sunuyor. Bu katmanlı soğutma sisteminin adıo THE NINE. Harici ısı katmanlarıyla birlikte cihaz %41 daha dengeli ısı yayılması sağlıyor. İşte Huawei Honor Note 10'un tüm teknik özellikleri:

İşlemci: Kirin 970

Depolama: 64GB/128GB+MicroSD

Ekran: 6,95 inç Full HD+ AMOLED

Arka Kamera: 16MP + 24MP

Ön Kamera (Selfie): 13MP

Batarya: 5000mAH

İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo

Bağlantı: 4G VoLTE, WiFi 802.11ac (2.4GHz/5GHz)

Gece siyahı ve fantom mavisi renkleriyle çıkacak olan bu amiral gemisi, 6GB Ram + 64GB Depolama Alanı 409 dolardan piyasaya çıkacak. 6GB Ram + 128GB Depolama alanına sahip versiyonu 468 dolardan satışa çıkacak. 8GB Ram + 128GB Depolama Alanlı versiyonu 527 dolardan satışa çıkacak. Cihaz 1 Ağustos'tan itibaren başta Çin'de satışa sunulacak. Bu cihaz özellikleri ve performansıyla diğer amiral gemilerini geride bırakarak kullanıcıları daha çok memnun edecek gibi gözüküyor. Öyle ki özelliklerine ve fiyatına bakıldığında gerçekten de fiyat/performans cihazı olduğunu görebiliyoruz. Hem fiyatı hem de özellikleriyle oldukça dikkat çeken bu telefon tasarımıyla da büyülüyor. Full HD+ ekranı ile daha iyi görüntü sağlayan cihaz ısınma konusunda gerekli önlemlerin tamamını almış durumda. Isınmasını engelleyebilmek için THE NINE sıvı soğutma sistemi kullanılıyor.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ