Huawei Honor 8X Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi Açıklandı - Haberler - indir.com

Huawei Honor 8X Türkiye Fiyatı ve Satış Tarihi Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-06 17:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Huawei’nin alt markası olarak nitelendirilen isim Honor’un en yeni fiyat performans ürünü olan Honor 8X resmi olarak Türkiye pazarında tanıtıldı. Hem donanım hemde tasarım tarafında oldukça beğenilen ve başarılı bir model olmayı başaran cihazın Türkiye satış tarihi ve fiyatı da açıklanmış oldu. Çinli telefon üreticisi Huawei tarafından gerçekleştirilen basın etkinliği kapsamında Honor’un bu orta seviye akıllı telefonu olan Honor 8X modeli Türkiye kullanıcılarına tanıtılırken cihaz 15 Kasım ile beraber resmi olarak satışta olacak. Gelin şimdi fiyat performansın yeni canavar ürünü olan Honor 8X özellikler bakımından neler sunuyor ve kaç TL fiyat etiketine sahip olacak bakalım.

Honor 8X Detayları

GPU Turbolu Honor MediaPad T5 TanıtıldıGPU Turbolu Honor MediaPad T5 Tanıtıldı

Cihaz tasarım tarafında baktığımız zaman tıpkı Huawei Mate 20 ve iPhone Xs serisi gibi çentikli bir yapı ile geliyor. Kalbinde Kirin 710 işlemcisinden gücünü olan bu model orta-üst seviye bir işlemciye sahip diyebiliriz. Kasa noktasında metal çerçeveler ve cam bir arka panele sahip olan bu model Premium bir duruş ve tasarım sunuyor. Cihazın arka yüzeyinde ayrıca çift kamera görüyoruz. Model ülkemizde 4 GB RAM ve 64 GB dahili depolama seçeneği ile satışta olacak.

Huawei Honor 8X Özellikler

  • Kirin 710 işlemci, Mali-G51 MP4 GPU
  • 4GB RAM + 64GB depolama
  • 6,5 inç (2340×1080 piksel) Full HD+ ekran
  • Android 8.1 Oreo işletim sistemi
  • 20MP, f/1.8 diyafram + 2MP çift arka kamera
  • 12MP, f/2.0 diyaframlı ön kamera
  • Çift 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 ac (2.4GHz / 5GHz), Bluetooth 5, GPS + GLONASS
  • 3750mAh hızlı şarj destekli batarya

Yakın zamanda çevrimiçi ve mağazalarda yerini alacak olan yeni Huawei Honor 8X’in ülkemiz fiyatı ise 2299 TL etiketinde olacak. Vergiler dahilinde ise modelin yine orta-üst segment kategoride oldukça iddialı modellerden birisi olması bekleniyor. Bakalım cihaz pazarda Samsung’un J7 Prime 2 ve Casper serileri gibi iddialı orta segment modeller yer alırken nasıl bir performans sergileyecek göreceğiz. Cihazın sunmuş olduğu şık tasarım ve iyi teknik özellikler ile tercih edilebilir bir akıllı telefon modeli olması bekleniyor.  


Honor Magic 2'nin Resmi Görselleri YayınlandıHonor Magic 2'nin Resmi Görselleri Yayınlandı
Kızaklı Honor Magic 2 Hakkındaki Tüm DetaylarKızaklı Honor Magic 2 Hakkındaki Tüm Detaylar
Honor Magic 2'nin özellikleri neler?Honor Magic 2'nin özellikleri neler?

PAYLAŞ