Huawei Health Sağlık Uygulaması Huawei Mate 20 Pro ile Yüklü Geliyor - Haberler - indir.com

Huawei Health Sağlık Uygulaması Huawei Mate 20 Pro ile Yüklü Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-03-07 11:00:03
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Ürettiği her teknolojik cihaz ile gündem olmayı başaran Huawei, akıllı cihazlarını çok daha verimli hale getirmek amacıyla şimdi de Huawei Health mobil uygulaması ile karşımıza çıkıyor. Sağlık uygulaması mantığında tasarlanan Huawei Health, son teknoloji Huawei Mate 20 Pro cihazlarda yüklü olarak gelecek. Uygulama sayesinde günlük spor etkinliklerinizi akıllı cihazınızda kayıt ederek kolaylıkla takip edebileceksiniz. Uygulamayı diğer akıllı cihazlarda kullanmak isterseniz cihazınızın işletim sistemine sahip olan mağazadan indirebilirsiniz. Huawei Mate 20 Pro'da yüklü olarak gelen bu sağlık uygulamasını farklı cihazlarda da kullanmak mümkün. 

Son teknoloji akıllı cihazlara baktığımız taktirde telefonların markası genellikle kendi sağlık izleme uygulamalarını da cihazla beraber sunuyor. Sağlık uygulaması olarak tasarlanan Huawei Health ile günlük spor aktivitelerinizi hem kayıt altında tutacak hem de takip edeceksiniz. Şöyle ki, günlük adım sayınızı, koşu mesafenizi, bisiklet ile kat ettiğiniz mesafeyi ve buna benzer spor aktivitelerinizi uygulamanız sayesine yakından takip edeceksiniz. Aktivite takibi yapabildiğiniz gibi aynı zamanda uyku takip sistemi de bulunduran Huawei Health uygulamasının içeriklerinden tamamen ücretsiz olarak faydalanacaksınız. 

Huawei Mate 20 Pro için yüz tanıma sisteminde bir ilk!Huawei Mate 20 Pro için yüz tanıma sisteminde bir ilk!

Huawei Health Uygulamasının Özellikleri

Huawei Health isimli sağlık uygulaması Huawei'nin amiral gemisi olan Huawei Mate 20 Pro cihazında yüklü olarak gelecek. Bu kaliteli sağlık uygulaması sayesinde aktivite ve sağlık durumu takibi yapacaksınız. Uygulamayı ilk kullandığınız anda sizden yaş, kilo, boy gibi kişisel bilgiler isteniyor. Uygulama bu bilgiler sayesinde size kalori ve egzersiz tahmini sunuyor. Bu raporlar sayesinde de yapacağınız egzersiz programını planlayabilirsiniz. Sistematik bir şekilde ilerlediğiniz taktirde yapacağınız günlük aktivitelerden tam verim alabilirsiniz. Aktiviteleriniz doğrultusunda günlük, haftalık ve aylık olarak istatistik raporları ile karşılaşacaksınız. Uygulamanın ana ekranında ise size o gün attığınız adım bilgisi, süre bilgisi ve mesafe bilgisi verilecektir. Bu işlemleri yapmak adına uygulama akıllı cihazınızı adım sayar sensörünü kullanıyor. Bu bilgiler ışığında da tahmini mesafe ve kalori hesaplaması yapılıyor. 

Gün içerisinde attığınız adımın adım ve mesafe bilgisi konusunda detaylı bilgi elde etmeniz de mümkün kılınıyor. Günün hangi saatlerinde ne kadar adım attığınızı, ne kadar mesafe yürüdüğünüzü de detaylı bir şekilde görüntüleyeceksiniz. Huawei Health mobil uygulamasının egzersiz adlı sekmesinde ise koşma, yürüme ve bisiklete binme egzersizleri yer alıyor. Bu kısımdan bir egzersiz başlattığınız taktirde adım sayar sensörü devreye giriyor. GPS sisteminden yardım alarak çalışan Huawei Health uygulaması ne kadar mesafe yürüdüğünüzü de kolaylıkla belirliyor. Ben adlı sekmede ise kendi profilinizi kişileştirmenize imkan tanıyacak. Buradan kendinize günlük hedefler belirleyebiliyor adım sayısını değiştirebiliyor, kilo bilginizi elle güncelleyebiliyor ve sağlık verilerinizi diğer uygulamalar ile paylaşabilirsiniz. Tüm bu özeliklerin yanı sıra aynı zamanda uyku takip sistemi, kalp ritmi ölçümü gibi konularda da uygulama size yardımcı olacak. Fakat bu özelliklerden faydalanmak adına Huawei marka bileklik veya akıllı saate sahip olmanız gerekiyor. 


Yapay zeka desteği alan Huawei Mate 20 Pro neler yapabiliyor?Yapay zeka desteği alan Huawei Mate 20 Pro neler yapabiliyor?
Huawei Mate 20 Pro'nun Dikkat Çeken Şarj ÖzellikleriHuawei Mate 20 Pro'nun Dikkat Çeken Şarj Özellikleri

PAYLAŞ