Huawei Google Yüzünden Para İadesi Verecek! - Haberler - indir.com

Huawei Google Yüzünden Para İadesi Verecek!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-18 15:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bildiğiniz üzere Huawei, Çin ve Amerika arasındaki yaşanan ticari savaşın tam ortasında kalmıştı. Bu nedenle yaptırımlarında tam hedefi haline gelen Huawei’yi zor günler beklese de, Huawei bu savaştan güçlü bir şekilde çıkacağını ve yeniden eski günlerine döneceğine inanıyor. Bunun için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Huawei bildiğiniz üzere kendi işletim sistemi üzerine çalışmaya başlamıştı. Geçtiğimiz gün Google’ın koyduğu yasakla ilgili olarak Huawei kullanıcılarının güvenini tazeleyecek bir adım attı. 

Google’ın Huawei’ye koyduğu yasaktan dolayı artık bir çok kullanıcı cihazlarında Google uygulamalarının çalışmayacağından korktuğu için Huawei’yi ürünlerine çekingen yaklaşmaya başlamıştı. Huawei ise bu konuyla ilgili olarak distribütörleri ile dikkat çekici bir kampanya başlattı. 

ABD İlk Huawei Yasağını AçıkladıABD İlk Huawei Yasağını Açıkladı

Huawei Google Yasağına Karşılık Para İadesi Güvencesi Sunuyor

Huawei Krizinin Google'a Maliyeti Çok Büyük

Şuana kadar 30’dan fazla distribütör tarafından desteklenen bu kampanya, Huawei'nin dijital cihazlarını kullanan kullanıcıların, Google yasağından etkilenmeleri durumunda ödedikleri parayı iade etme garantisi sunuyor. 

Play Store ve Play Store’dan indirilen Facebook, Whatsapp gibi uygulamalar için satın alınan telefon ve tabletlerin kullanılmaz hale gelmesi durumunda Huawei kullanıcılarına para iadesi güvencesi sunuyor. Bunun için tek şart ise satın alınan cihazın alım tarihinin 2 seneyi aşmamış olması. 

ABD'nin Yasağı Sonrası Huawei'de Android Kullanımı Nasıl Olacak?

Uygulamaların Huawei telefonların Play Store mağazası kaldırılması durumunda mı yoksa, tamamen uygulamaların kullanılmaması durumunda mı para iade güvencesi verildiğine dair tüm detaylar bilinmese de, Huawei’nin böyle bir adım atmış olması kullanıcılarının güvenini kazanmasında oldukça güçlü bir adım. Başlatılan bu kampanyanın kaç ülkeyi ya da hangi ülkeleri kapsayacağı şuan hala gizemini korusa da, anlaşılan o ki Huawei bu kampanyayı cihazlarının dağıtımı yapılan tüm ülkelere yaymayı hedefliyor.

  

 


Suudi Arabistan'dan Huawei Birlikteliği!Suudi Arabistan'dan Huawei Birlikteliği!
Huawei Tüm Yaptırımlara Rağmen Büyümeye Devam EdiyorHuawei Tüm Yaptırımlara Rağmen Büyümeye Devam Ediyor

PAYLAŞ