Huawei garanti süresini uzatıyor! - Haberler - indir.com

Huawei garanti süresini uzatıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-22 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Dünya genelini kaplayan koranavirüs salgını sebebiyle, şirketlerden önemli kararlar ve hamleler gelmeye devam ediyor. Şimdi ise bu isimlerden olan Huawei, kullanıcılarına sunmuş olduğu yeni bir hizmeti daha duyurdu. Kullanıcıların bir hayli ilgisini çekebilecek yeni bir hizmetini duyuran şirket, buna göre herkese 3 ay ek garanti ve ücretsiz kargo seçeneğinin uygulanacağını açıkladı. Kullanıcılar telefonlarını ücretsiz bir şekilde Huawei Teknik Servis’e gönderip, ürünlerinin onarılmasını evlerinde bekleyebilecekler. Onarım sonrasında ise ürünler dezenfekte edilerek istenen adrese tekrar ücretsiz olarak geri gelecek. Şirket ayrıca bu karar ile beraber garanti süresinin de uzadığını duyurdu.

Huawei’den koronavirüs önlemi için yeni karar

Huawei Müzik Avrupa'da kullanıma sunulduHuawei Müzik Avrupa'da kullanıma sunuldu

Buna göre orijinal garanti süresi 15 Mart 2020 ile 15 Haziran 2020 tarihleri arasında sona erecek cihazların garanti süresinin 15 Haziran 2020’ye kadar uzatıldığını ifade etti. Garanti kapsamına ise PC, telefon, tablet, ses, giyilebilir cihazlar ve router cihazlar dahil oluyor. Huawei Türkiye ithalatı ve yetkili servis merkez desteği ile olan ürünlerinde geçerli olduğunu belirtelim.

Şirket, yeni kargo onarım hizmeti ile beraber kullanıcılarına profesyonel kalite güvencesi sağlıyor. Onarım ve teslimata kadar tüm süreci yakından takip eden şirket, kaliteyi sağlamak ve onarımı daha güvenli bir şekilde gerçekleştirmek için cihazın arızalı parçalarını tamir etmek yerine orijinal parçalar ile değiştireceğini de ifade ediyor. Ayrıca Huawei’nin en yeni amiral gemisi modeli olan Huawei P40 sersinin 26 Mart tarihinde tanıtılacağını belirtelim.


Huawei Türkiye'nin Online Mağaza açılış tarihi açıklandıHuawei Türkiye'nin Online Mağaza açılış tarihi açıklandı
HUAWEI, Windows ve Android arasındaki engelleri ortadan kaldırıyorHUAWEI, Windows ve Android arasındaki engelleri ortadan kaldırıyor

PAYLAŞ