Huawei FreeBuds Pro tasarımı ve kutusu ile beğenilecek mi? - Haberler - indir.com

Huawei FreeBuds Pro tasarımı ve kutusu ile beğenilecek mi?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-04 19:30:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji devi Huawei’nin yeni kablosuz kulaklık modeli Huawei FreeBuds Pro hem tasarımı hem de kutusu ile tasarım detayları ortaya çıktı. Bu söz konusu yeni kulaklık 10 Eylül 2020 Perşembe – 12 Eylül 2020 Cumartesi tarihleri arasında düzenlenmesi planlanan Huawei Developer Conference 2020 etkinliğinde karşımıza çıkacak. Çinli şirket, kablosuz kulaklık pazarında oldukça sık rastlanılan True Wireless Stereo kullanıldığı kulaklıkları takip eden müşterilere hitap etmek istiyor. Bu alanda çalışmalarını sürdüren Huawei, yeni kulaklık modelinde ne gibi bir tasarım sunulacak oldukça merak ediliyor. “Kaydedilen yada radyo ile yayımlanan sesleri, ses kaynaklarının mekandaki dağılımına uygun olarak iletme tekniği” olarak tanımlanan stereo özelliği bir sesin bağımsız ses kanallarına bağlanmış olan hoparlörler yardımı ile tekrar üretilmesini sağlıyor.

Huawei, kulak içi kulaklık pazarında liderlik koltuğuna oturmak için Apple’ın AirPods Pro modeline savaş açmış durumda. FreeBuds 3i modelinde kullanılan silikon mimarisi bu aksesuarda da kullanılacak. Buradan hareket ederek FreeBuds Pro için hazırlanan iç mimarinin FreeBuds 3 ve FreeBuds 3i kulaklıklarından esinlenerek tasarladığını söyleyebiliriz.

Huawei CEO'su iddiaları yalanladı: 2020 içerisinde HarmonyOS'lu cihaz gelmeyecekHuawei CEO'su iddiaları yalanladı: 2020 içerisinde HarmonyOS'lu cihaz gelmeyecek

Huawei FreeBuds Pro tasarımı gözüktü

Dış tasarımına baktığımız zaman FreeBuds Pro’nun farklı bir şarj kutusu ile piyasaya sürüleceği gözüküyor. Öyle ki diğer FreeBuds modelleri ile üretilen şarj kutularının altı düz iken bu şarj kutusu tamamen düz bir yapıda gelmiyor. Bu durumlara ek olarak aktif gürültü engelleme özelliği donatılacağı söylenen FreeBuds Pro’nun özellikleri hakkında pek fazla bilgiye sahip değiliz. İlerleyen dönemlerde daha fazla detayının belli olması beklenen Huawei FreeBuds Pro modelinin pazarda Apple’a köklü bir rakip olması bekleniyor.

Modelin sunacağı özellikler ile beraber ne zaman satışa çıkacağı ise ilerleyen günlerde resmi olarak belli olması bekleniyor. Bakalım şirket Apple’a karşı nasıl bir hamle yapacak göreceğiz.


Önce Huawei şimdi de Oppo, Samsung'u tahtından indirdi!Önce Huawei şimdi de Oppo, Samsung'u tahtından indirdi!
Huawei akıllı telefon sektöründen çıkabilir iddiasıHuawei akıllı telefon sektöründen çıkabilir iddiası

PAYLAŞ