Huawei FreeBuds Lite Türkiye'de satışa açıldı - Haberler - indir.com

Huawei FreeBuds Lite Türkiye'de satışa açıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 42 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-07-31 11:10:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Donanım

Teknoloji devi şirketler olan Huawei, kablosuz kulaklığı olan Huawei FreBuds Lite’ı tanıttı. Özellikleriyle ön plana çıkan Huawei FreeBuds Lite karbon siyahı ve seramik beyazı olmak üzere iki farklı renk seçeneğine sahip. Renkleri aerodinamik bir gövdeyle birleştiren Huawei FreeBuds Lite 4 çift değiştirilebilir kulak ucu seçeneğine sahip. Tüm kullanıcılarını düşünerek farklı tip kulak uçlarını da kulaklıkla birleştiren Huawei, FreeBus Lite’ın kulağa temas ettiği bölgelerde bulunan özel bölümler steteskop etkisi yaratarak dış sesleri ve basıncı azaltarak kulak içi terlemeyi de engelliyor. Kullanıcılarının kulaklık müzik dinleme deneyimini en üst seviyeye çıkarmak isteyen şirket, FreeBuds Lite’da her kulaklık için çift mikrofon kullanarak daha kaliteli bir telefon görüşmesi de sunuyor. 

Gürültü engelleme özelliği ve Nano kaplama tasarımıyla ön plana çıkan FreeBus Lite, IPX4 dereceli günlük ter ve su direncine sahip olmasıyla da oldukça dikkat çekici.  

Huawei tüketici elektroniği listesinde zirveye çıkıyorHuawei tüketici elektroniği listesinde zirveye çıkıyor

Huawei FreeBuds Lite dikkat çekiyor! 

Huawei FreeBuds sahip oldukları özellikleriyle ilkleri de barındırıyor. Dış yüzeylerinde dokunmatik alanlar bulunan kulaklık akıllı telefonların yapay zeka asistanını da kullanabilme özelliğine sahip. Kullanıcılar FreeBuds Lite sayesinde her iki kulaklığa birden dokunduğunda aramaları yanıtlayabiliyor ya da sonlandırabiliyor. Bunun yanı sıra sağ kulaklığa iki kez dokunulduğunda da müzik sesini kulaklık üzerinden ayarlamak mümkün oluyor. 

Huawei Freebuds Lite Türkiye'de tanıtıldı: özellikleri ve fiyatı

FreeBuds Lite’ın kulak içi kısımlarında ise kızılötesi algılayıcılar bulunuyor. Bu sayede cihaz otomatik olarak kulaklığın takılı olup olmadığını algılayabilme özelliğine sahip oluyor ve kulağa takılı olmadığı durumlarda müziği ya da konuşmayı kendiliğinden durdurabiliyor. Bu özellik aynı zamanda kulaklığın pil ömrünü de uzatan bir etkiye sahip. 

15 dakikalık şarjla 90 dakika kullanım imkanı 

Huawei'in yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds Lite'ı tanıtıldı

Huawei FreeBuds Lite için sürücülerin de kompozit titanyum kaplı diyafram kullanmayı tercih etmiş. Bu sayede 7mm ye kadar dinamik ve dengeli ses ayarlama özelliğine sahip olan FreeBuds Lite keskin tizlerde, doğal altolarda ve derin baslarda kullanıcılarına çarpıcı bir ses kalitesi sunuyor. Şarj kutusu sayesinde 12 saat boyunca müzik dinleme deneyimi sunan Huawei FreeBuds Lite, kulaklıkların kendi şarjlarıyla çalışmasına sadece 3 saat izin veriyor. Bunun yanı sıra Huawei FreeBuds’ın 15 dakikalık şarjla 90 dakika boyunca çalışabilme özelliğine sahip olması ön plana çıkan çarpıcı özellikleri arasında yer alıyor. 

Huawei FreeBuds Lite 566 TL fiyat etiketine sahip olmakla beraber ülkemizde de satışa sunulmuştur. 

 


Huawei müşteri memnuniyeti en yüksek marka olduHuawei müşteri memnuniyeti en yüksek marka oldu
Google ve Huawei ortaklığındaki hoparlör ABD'de yasaklandıGoogle ve Huawei ortaklığındaki hoparlör ABD'de yasaklandı

PAYLAŞ