Huawei FreeBuds 4i'nin tanıtımı yapıldı - Haberler - indir.com

Huawei FreeBuds 4i'nin tanıtımı yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-22 19:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Huawei, yeni tamamen kablosuz olan kulaklığı FreeBuds 4i modellerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Şirketin bu yeni kulaklığı fiyat performans odaklı bir ürün olarak son derece dikkat çekici bir üründür.

Başarılı üretici Huawei kulaklık tarafından oldukça dikkat çeken adımlar atmaya devam ediyor. Tamamen kablosuz ve kulak içi formda tasarlanan Huawei FreeBuds 4i 10 saate kadar aktif bir kullanım sağlıyor Ürünün tasarım kısmında ise Apple’ın AirPods Pro’suna benzer özeliklere sahip bir kulaklık uygun fiyat etiketiyle karşımıza çıkıyor. 

Huawei, ‘Ulusal güvenlik tehdidi’ kararını kaldırması için başvuruda bulunduHuawei, ‘Ulusal güvenlik tehdidi’ kararını kaldırması için başvuruda bulundu

Huawei FreeBuds 4i; beyaz, siyah ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneği ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda söz konusu bu yeni kulaklık, ANC yani aktif gürültü engelleme özelliği de sunuluyor. Bu özellik sayesinde kullanıcıların dışarıdan oldukça güçlü bir şekilde izole edilmesini sağladığı dile getirilen bu kulaklığın, yüksek ses kalitesi de sunduğu dile getiriliyor. Huawei tarafından tasarlanan bu yeni kulaklığın yüksek ses kalitesi sunuyor olmasına ek olarak aynı zamanda 3D biyonik tasarımı ile beraber kulağa tam oturan bir yapıya sahiptir. 

Kulağa oturması sayesinde kulağa binen yük minimuma indiriliyor. Kulaklığın üst kısmında yer alan dokunmatik yüzeylere iki kez dokunulması halinde mobil cihazlar ile bağlantı kurmayı hedefleyen kulaklık, yapay zeka desteği ile yüksek performans sergiliyor. Aynı zamanda her iki taraftaki kulaklıklarda ses ayarı, müzik değiştirme ve gelen çağrıları cevaplama gibi özelliklere sahiptir. Aktif gürültü engelleme özelliği açık haldeyken 7 saat kullanım sunan bu kulaklık devre dışı bırakıldığı halde 10 saate kadar müzik dinleme imkanı sunuluyor. Kulaklığı kutusunun kullanılması halinde 22 saat kullanıma imkanı sağlanıyor. Tümüyle kablosuz olan bu kulaklığı yüzde 100 şarj olması için 60 dakika yeterlidir. 

Huawei FreeBuds 4i; ter oluşumuna karşı dayanıklı olması sebebiyle spor yaparken de kullanılabilecek bir seçenek olarak kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Aynı zamanda kulaklık EMUI 11 cihazlarda ekstra özellikler sunuyor ve genel bağlantının sağlanması için Bluetooth 5.2 kullanıyor. 8 Mart tarihinden itibaren ilk etapta Çin pazarında yer alacak olan kulaklık 75 dolarlık bir fiyat etiketiyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Kulaklık çok geçmeden global pazarda da yerini alacak.


Huawei oyun konsolu pazarına giriş yapabilirHuawei oyun konsolu pazarına giriş yapabilir
Huawei 5G kaynak kodlarını paylaşmaya hazırlanıyorHuawei 5G kaynak kodlarını paylaşmaya hazırlanıyor
Huawei P50 serisi, kamerası ile rakiplerini zorlayacakHuawei P50 serisi, kamerası ile rakiplerini zorlayacak

PAYLAŞ