Huawei FreeBuds 4 yakın zamanda tanıtılabilir - Haberler - indir.com

Huawei FreeBuds 4 yakın zamanda tanıtılabilir

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-16 11:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Huawei yeni kablosuz kulaklığı FreeBuds 4 için tanıtım tarihini resmi olarak bildirdi. Tasarım açısından FreeBuds 3'e benzer özelliklere sahip olan bu model yine AirPods benzeri yarı kulak içi formda bir tasarım çizgisine sahiptir. 

Çin merkezli teknoloji devi ABD'nin ambargosu nedeniyle çok zor zamanlar geçiriyor olsa da, yeni lansmanlar yapmaya ve yeni ürünleri ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

Huawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendiHuawei P50 tasarım ve özellikleriyle görüntülendi

Huawei FreeBuds 4 tanıtım tarihi belli oldu

Huawei, Çarşamba günü yani 19 Mayıs gününde gerçekleşecek olan lansmanı ile bazı ürünlerin tanıtımını yapmayı düşünüyor. İşte söz konusu bu sürpriz Huawei lansmanı ile FreeBuds 4 kulaklığı da kullanıcıların karşısına çıkacak. Başarılı firmanın yeni kablosuz kulaklığının tasarımı açısından aktif gürültü engelleme özelliğine sahip olması beklenmiyor. Kulağa tam oturmayan bu yarım kulak içi tasarım, aktif gürültü engelleme özelliği için imkan tanımıyor. Buna karşılık Huawei FreeBuds 3 adlı cihazda gürültü engelleme özelliğini Kirin A1 işlemcisi ile sunmuştu. Söz konusu bu kablosuz kulaklığın yine bu özellik ile gelmesi bekleniyor. 

İşlemci tedarik etme kısmında ABD ambargosu sebebiyle çeşitli zorluklarla karşı karşıya gelen şirket tahminlere göre kulaklıkta Kirin A1 işlemci sistemine sahip olacak. Yine oldukça düşük bir ihtimal olarak görülüyor olsa da Kirin A2'nin kablosuz kulaklık modelinde kullanılma ihtimali oldukça yüksektir. Fakat FreeBuds 4 modelinde hangi işlemci sisteminin kullanılacağı ise şu an için belli değildir. Kulaklık tahminlere göre siyah dışında beyaz, gri ve kırmızı renk seçenekleri ile beraber geliyor. Huawei, 19 Mayıs tarihinde yapılacak olan lansmanı ile sadece kablosuz kulaklık tanıtımını gerçekleştirmeyecek. Akıllı TV, akıllı saat ve yeni bir MateBook modelinin de bu lansmada kullanıcıların karşısına çıkması beklentiler arasındadır. Söz konusu bu tanıtımda akıllı saat kısmında, kısa bir süre önce sızıntısı gerçekleşen Huawei Children’s Watch 4X‘ün gelme ihtimali var. Dizüstü bilgisayar kısmında ise 16 inç ekran özelliğine sahip olan MateBook 16'un tanıtılma ihtimali bulunuyor. Yine MateView adında iki monitörün de bu lansmanda tanıtılma ihtimali söz konusudur. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bunlarla kısıtlıdır. 


Huawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei Watch Fit Elegant tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Huawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladıHuawei Kirin işlemcili dizüstü bilgisayarların fiyatlarını açıkladı
Huawei P50'nin kamera tasarımı ortaya çıktıHuawei P50'nin kamera tasarımı ortaya çıktı

PAYLAŞ