Huawei FreeBuds 4, Türkiye'de satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Huawei FreeBuds 4, Türkiye'de satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-24 14:45:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Teknoloji dünyasının başarılı isimlerinden Huawei bugün Türkiye pazarına pek çok ürün sundu. Yeni kablosuz kulaklık modeli Freebuds 4 fiyat ve özellikleri aktarıldı. 

Çin merkezli akıllı cihaz üreticilerinden Huawei, bugün Türkiye pazarına bir dolu yeni ürün tanıttı. Online olarak gerçekleşen basın lansmanında HarmonyOS yazılımı ile ilgili olarak bilgi verilen bu toplantı gerçekleştiren şirket, MatePad 11 ve Watch 3 serisini sunarak fiyatları hakkında da bilgi verdi. Aynı zamanda beklenen kablosuz kulaklık modeli Freebuds 4 de sonunda ülke içerisinde resmiyet kazanmış oldu. Gelişmiş düzeyde ses performansı, düşük gecikme süresi ve dış gürültüleri engelleme özellikleri ile ön plana çıkan bu kulaklık modeli göz kamaştırıcı gözüküyor. 

Huawei FreeBuds 4i'nin tanıtımı yapıldıHuawei FreeBuds 4i'nin tanıtımı yapıldı

Huawei FreeBuds 4 özellikleri belli oldu

Freebuds serisinin son ürünü olan bu tasarım ile ilgili radikal bir değişim söz konusu olmasa da özellikleri ile beğenileri üzerine toplamayı başardı. Görsel olarak serinin eski nesil modelleriyle benzerlik gösteren bu kablosuz kulaklık, ilk olarak silikon uçlar yerine AirPods'lardan da bilinen açık tasarıma izin verdi. Huawei FreeBuds 4 özellikleri arasında kullanıcıların en çok dikkatini çeken unsur ise ses performansını ve gecikme süresi ile ilgili vaatler oldu.

14.3 mm dinamik sürücüleri ile yüksek bir ses kaliteli sunan söz konusu kulaklık, Bluetooth 5.2 bağlantısıyla gecikmeyi 90 ms seviyesine çekti. Aktif Gürültü Engelleme (ANC) teknolojisi ile kullanıcıların beğenisine sunulan bu cihaz ile beraber öevre gürültüsünü 25db'ye kadar düşürürken, hem temiz hem de ses verme ile ilgili olan iddiasına devam ediyor. Pil performansı açısından da rekabetçi özellikler sunan kutudan bağımsız bir şekilde 4 saat kullanım ömrü vardır. Kutuyla beraber ise bu süre 22 saate kadar ulaşıyor. IPX4 sertifikası ile tüketicilere sunulan cihaz su sıçramalarına karşı da dayanıklıdır. 

FreeBuds 4’ün Türkiye fiyatı

Beyaz ve Gümüş renk seçenekleri ile Huawei Online Mağaza’da ön siparişe açılan Huawei FreeBuds 4, 1.399 TL'den satışa çıktı. Ön satışa özel teklif ve taksit seçeneklerine sahip olan bu şirket aynı zamanda 5 Temmuz'a kadar sipariş veren tüm kullanıcılara Band 4 akıllı bileklik de hediye ediyor. 

 


Huawei MateBook D16 ve FreeBuds 4i Türkiye’de satışa sunulduHuawei MateBook D16 ve FreeBuds 4i Türkiye’de satışa sunuldu
Huawei FreeBuds 4 yakın zamanda tanıtılabilirHuawei FreeBuds 4 yakın zamanda tanıtılabilir
Huawei FreeBuds 4 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei FreeBuds 4 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ