Huawei FreeBuds 4 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Huawei FreeBuds 4 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-05-22 10:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Huawei tarafından Huawei FreeBuds 4 olarak adlandırılan kablosuz kulaklık resmen tanıtıldı.

Geçtiğimiz günlerde çeşitli sızıntılar yaşayan ve resmi tasarım görselleri piyasaya düşen Huawei FreeBuds 4 için resmi tanıtım gerçekleştirildi. Huawei tarafından yapılan özel lansmanda, yeni akıllı kulaklıklar ile ilgili pek çok yenilik duyurulurken cihazlar satışa da çıkarıldı.

Huawei FreeBuds 4 özellikleri neler?

Huawei FreeBuds 4 için yapılan tanıtıma göre kulak içi standart bir tasarıma sahip olan kablosuz kulaklıklar, özel bir çalışma sürecine tabi tutuldu. Farklı kulak tipleri üzerinden 3D modeller ile çalışma yapan Huawei, bu sayede kulaklığın kulakta herhangi bir rahatsızlık yaratmadan tam uyumlu olması noktasında yeni modeliyle şartları iyileştirmiş durumda. Aktif gürültü engelleme özelliği, çift mikrofon gibi yeniliklere sahip kablosuz kulaklığın önceki versiyonlara göre daha iyi bir performans ve ses kalitesi sunması bekleniyor.

Kablosuz kulaklıklar için en dikkat çeken detay ise çoklu bağlantı desteğinin artık kullanılabilir olması. FreeBuds 4 Modeli ile bu konuda oldukça önemli bir atılım gerçekleştiren Huawei, yeni kablosuz kulaklıklarında birden fazla cihaz ile eşleştirme imkanı sunacak. Mevcut yeni özellikler ile birlikte batarya ve kullanım performansını da göz önünde bulunduran Huawei, 30 dakikalık bir şarj ile 14 saat boyunca kesintisiz bir dinleme deneyimi sunuyor. Kablosuz şarj gibi pek çok farklı yeni şarj teknolojisini destekleyen kablosuz kulaklıklar, tercihini Huawei’den yapan kullanıcılar için şartları oldukça iyileştirilmiş.

Huawei FreeBuds 4 Türkiye’de satılacak mı?

Türkiye pazarında ürünleri ile oldukça dikkat çeken Huawei, kablosuz kulaklıklarıyla da bugüne kadar beğeni toplamayı başarmıştı. Yapılan tanıtım ile kulaklıkların satışa çıkarılacağı bölgeler hakkında detaylar aktarıldı. Mevcut açıklamalara göre Huawei FreeBuds 4 modeli Türkiye'de de satışa sunulacak. Ancak satış süreçleri ve tarihleri hakkında detaylar henüz bilinmiyor. Bu nedenle marka tarafından yapılacak bir sonraki açıklama ile birlikte sürecin netlik kazanması bekleniyor.

Yurtdışında 155 dolarlık bir etiket fiyatına sahip olan kablosuz kulaklıklar, mevcut etiket fiyatı ile Türkiye'deki 1304,62 TL gibi bir fiyata denk geliyor. Ancak cihaz için eklenecek vergi ve diğer ücretler nedeniyle fiyatın 2000 TL bandına çıkması mümkün görünüyor.





PAYLAŞ