Huawei FreeBuds 3, kırmızı rengi ile Şubat'ta Türkiye'de - Haberler - indir.com

Huawei FreeBuds 3, kırmızı rengi ile Şubat'ta Türkiye'de

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 58 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-01-30 14:31:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji üreticisi Huawei,’nin dünyanın ilk açık tasarımlı aktif gürültü engelleme özelliğine sahip kablosuz kulaklık modeli FreeBuds 3, yeni renk seçeneği ile serisini çeşitlendirmeye devam ediyor. Kırmızı renk seçeneğine kavuşan kulaklık, daha canlı bir tasarıma sahip olurken 1099 TL satış fiyatı ile beraber Şubat ayında yeni renk seçeneğiyle ülkemizde satışta olacak. Ergonomik olarak yuvarlatılmış olan açısı ve doğal duruşu ile Huawei FreeBuds 3 kulaklık modeli, kullanıcıların kulağında rahatsızlık vermeden saatlerce tutmasını ve konforlu bir kullanım gerçekleşmesini sağlıyor. Şık bir tasarıma da sahip olan Huawei FreeBuds 3 modeli parlak siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleri ile oldukça modern olmayı başarıyor.

Huawei FreeBuds 3, kırmızı rengiyle Şubat’ta Türkiye’de

Çin'deki virüs salgınından Huawei'yi de etkilendiÇin'deki virüs salgınından Huawei'yi de etkilendi

Estetik ve ergonomiyi beraberinde sunan Huawei FreeBuds 3 ile beraber Dolphin Bionic Desing ortaya çıktı. Bu tasarım yapısı kulakta daha derine oturabilme yeteneği sayesinde dinleyicilere ses kalitesi noktasında baskın bir iyileştirme sunmayı başarıyor. Diğer yandan Huawei FreeBuds 3 modelinde yer alan aktif gürültü azaltma özelliği de dikkat çekiyor. Hem çağrı gürültüsü hem de gerçek zamanlı gürültü azaltma özelliğine destek veren ilk Open-Fit TWS kulak içi kulaklık oluyor. Kulak kanalı simülasyonu baz alınarak, gürültü azaltma sinyalinin çıkışı ve yoğunluğu ile beraber farklı kulak şekilleri için ayarlanabiliyor ve aktif gürültü azaltma etkisi gerçekleşmiş oluyor.

Bu özelliği açıp kapatmak için sol kulak içine hafifçe vurularak gerçekleştirmek mümkün oluyor. FreeBuds 3 modelinde yüksek hassasiyetli 14mm dinamik sürücüler yer alıyor. Kablosuz şarj destekleyen cihazda Kirin A1 işlemci çipi yer alırken, tek bir şarj ile dört saatlik kullanım vadediyor. Bu model Türkiye’de siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleri ile beraber Şubat ayı içerisinde 1099 TL fiyat etiketine sahip olacak.  


Huawei yasağına Birleşik Krallık karar verecekHuawei yasağına Birleşik Krallık karar verecek
İngiltere, Huawei'ye 5G altyapısı için yeşil ışık yaktıİngiltere, Huawei'ye 5G altyapısı için yeşil ışık yaktı

PAYLAŞ