Huawei Enjoy Z'in çıkış tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Huawei Enjoy Z'in çıkış tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-19 09:31:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli akıllı telefon şirketi Huawei yakında Enjoy Z ismini verdiği yani bir modeli kullanıcılarının karşısına çıkaracak. Gelen bilgiler ise bu telefonun şirketin en uygun fiyatlı 5G telefonu olacağı yönünde.

Bir süredir Enjoy Z model, üzerinde çalıştığı bilinen Huawei, 5G desteğine sahip akıllı telefonlarının sayısını arttırmayı hedefliyor. Yeni akıllı telefonuyla ilgili yeni bir görsel yayımlayan şirketin paylaştığı görseldeki bilgiler Enjoy Z’in 24 Mayıs’ta tanıtılacağını gösteriyor.

Huawei Türkiye 2020 ilk çeyrek raporunun detaylarını paylaştıHuawei Türkiye 2020 ilk çeyrek raporunun detaylarını paylaştı

Huawei Enjoy Z'nin bilinen özellikleri

Huawei 2021 yılının başında uygun fiyatlı 5G telefonlarını satışa sunacak

Enjoy Z modelinin bugüne dek Huawei markası altında piyasaya çıkan en uygun fiyatlı 5G desteğine sahip akıllı telefon olacağı aktarıldı. Fiyatının 250 doların üzerinde olmayacağı bildirilen Enjoy Z’nin net satış rakamı ise henüz belli değil. Özellikleri hakkında da detaylı bilgiler bulunmayan Enjoy Z’nin yayımlanan basın görsellerine dikkatli baktığımızda cihazın yanlara doğru eğimli bir ekrana sahip olabilme ihtimalinin bulunduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca kullanıcılarına Full HD+ deneyimi sunacağı bilinen cihazın ARM Mali-G57MP6 grafik birimi ile 5G modemi birleştiren Kirin 820 5G yonga setiyle geleceği tahmin ediliyor.

Huawei 5G telefon pazarında en çok tercih edilen ikinci marka

Strategy Analytics'in 5G cihazlar hakkındaki tespitine göre, bu yılın ilk çeyreğinde dünya çapında 24.1 milyon 5G akıllı telefon satılmış bulunuyor. Bu pazarda en büyük pay ise Samsung’un. Listenin hemen ikinci sırasında ise Honor alt markasıyla birlikte Huawei, yaklaşık olarak karşımıza çıkıyor. Pazardan yüzde 33'lük pay almayı başaran Huawei’nin son dönemlerde ABD ile yaşadığı sıkıntı göz önünde bulundurulduğunda böyle bir bu başarının şirket için çok önemli olduğunu söylemek yanlış olmaz. Huawei yakaladığı bu başarıyı yılın tamamına yayabilecek mi? Bu sorunun yanıtını da ilerleyen aylarda alacağız.


Huawei P40 Octa PD Oto Odaklama özelliği ile yüksek netlik sunacakHuawei P40 Octa PD Oto Odaklama özelliği ile yüksek netlik sunacak
Huawei P40 Lite 5G Avrupa'da satışa çıkıyorHuawei P40 Lite 5G Avrupa'da satışa çıkıyor

PAYLAŞ