Huawei Enjoy Z Pro 5G'nin lansman tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Huawei Enjoy Z Pro 5G'nin lansman tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 16 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-16 13:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Huawei, Weibo üzerinden yapmış olduğu paylaşımla yeni akıllı cep telefonu Enjoy 20 Pro'nun 19 Haziran tarihinde tanıtımının yapılacğaının bilgisini verdi. Konuyla ilgili olarak ortaya çıkan bilgilere göre Enjoy 20 Pro olarak adlandırılan bu yeni akıllı cihaz aslında Enjoy Z Pro olabilir. Şirketin Enjoy Z Pro'da isim değişikliğine gidip gitmediğini 19 Haziran'da yapılacak lansmanda öğreneceğiz. Şu an için konu hakkında bir netlik bulunmuyor. Çinli akıllı cihaz üreticilerinden Huawei, bu sene içerisinde çıkardığı orta segment telefonlarla piyasaya damgasını vurmayı başardı. Enjoy Z 5G adlı akıllı cep telefonu geçtiğimiz aylarda piyasaya süren şirket, bu telefonun çıkışından sonra Enjoy serisine bir ekleme daha yapmaya karar verdi. 

Enjoy 20 Pro olarak adlandırılan bu telefonun, 19 Haziran tarihinde tanıtılacağı Çin paylaşın platformu olan ortaya çıktı. Huawei, Weibo üzerinden yaptığı tanıtım paylaşımında teni orta segment telefonu Enjoy 20 Pro'nun duyurusunu yapmış oldu. Şirket tarafından yapılan paylaşım videosu, telefonun çıkış tarihini ortaya çıkartmakla kalmıyor. Söz konusu telefonun bazı özelliklerini de ortaya koyuyor. 5G bağlantı desteğiyle geleceği düşünülen telefonun, geçişli renkte olan arka panelinin sol tarafında dikey olarak konumlandırılmış üçlü kamera kurulumu yer alıyor.

Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 10e özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 10e özellikleri ve fiyatı

Enjoy Z Pro olduğu düşünülen Enjoy 20 Pro'nun öngörülen özellikleri

Üretici şirketin Enjoy 20 Pro olarak duyurusunu gerçekleştirdiği telefonun aslında Enjoy Z Pro olduğuna dair bazı belgeler bulunuyor. Söz konusu bu belgelerin gerçeklik payı varsa Enjoy Z Pro'nun ortaya çıkan özellikleri aşağıdaki şekildedir. 

Enjoy Z Pro adlı akıllı cihaz gücünü MediaTek'in geliştirdiği Dimensity 800 işlemciden alıyor. MediaTek'in bu işlemcisine 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahiptir. 6,5 inç büyüklüğünde olması beklenen LCD panel, 1080 x 2400 piksel FHD+ çözünürlüğü kullanıcılara sunuyor. Bu ekranın 90 Hz'lik bir yenileme hızı sunduğunu ve ön kamera için bırakılmış su damlası çentiğe sahip olduğunu da söyleyebiliriz.

Telefonun kamerasına değinmek gerekirse, 48 MP değerindeki ana kameraya; 8 MP ultra geniş açılı kameranın ve 2 MP derinlik sensörünün eşlik ediyor olduğunu söyleyebiliriz. 22,5 W hızlı şarj desteğine sahip 4.000 mAh'lik bataryayla birlikte uzun pil ömrü sağlaması beklenen Enjoy Z Pro'nun, Enjoy 20 Pro olarak piyasaya çıkacağını belirtmek yanlış olur ancak bu iddianın hala ciddiyetini koruduğunu belirtmekte fayda var.


Huawei Enjoy Z'in çıkış tarihi belli olduHuawei Enjoy Z'in çıkış tarihi belli oldu
Huawei Enjoy Z 5G'nin AnTuTu puanı belli olduHuawei Enjoy Z 5G'nin AnTuTu puanı belli oldu
Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy Z özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy Z özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ