Huawei Enjoy Z 5G'nin AnTuTu puanı belli oldu - Haberler - indir.com

Huawei Enjoy Z 5G'nin AnTuTu puanı belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-05-22 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üretici şirket Huawei’nin en uygun fiyatlı 5G telefonu olması beklenen Huawei Enjoy Z modelinin AnTuTu puanı ile beraber bazı teknik detayları da ortaya çıktı. Güçlü özellikleri ile dikkat çeken bu yeni akıllı telefon modelinin amiral gemisi akıllı telefonlara karşı bir 5G destekli seçenek olarak gelmesi bekleniyor. Huawei Enjoy Z modeli resmi olarak 24 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek olan lansman ile beraber 5G bağlantıya sahip bütçe dostu bu yeni akıllı telefon modeli tanıtılacak. Çinli şirketin orta-üst segmentte konumlandırmış olduğu bu cihazın AnTuTu puanı, teknik özellikleri ve bazı detayları karşımıza çıktı.

Mediatek’in orta seviye akıllı telefonlarda kullanmak üzere tanıtmış olduğu 5G işlemcisi Dimensity 800’den gücünü alması beklenen bu yeni akıllı telefon modeli şirketin en uygun fiyatlı 5G cihazlarından birisi olacak. Huawei Enjoy Z, AnTuTu sonuçlarında ortaya çıkan teknik özelliklere göre modelin üst segmente yakın bir cihaz olması bekleniyor.

Huawei'nin dönüşümlü CEO'su Guo Ping Huawei'nin dönüşümlü CEO'su Guo Ping "ABD hükumetinin bu kararı sadece Huawei’yi etkilemez"

Huawei Enjoy Z 5G AnTuTu puanı belli oldu

DVC-AN00 kod adı ile karşımıza gelen Huawei Enjoy Z 5G modelinin AnTuTu testlerinde toplam 316328 puan aldığını görüyoruz. Akıllı telefon CPU puanı tarafında 101812, GPU tarafında 90692, depolamada 69703 ve kullanıcı deneyim puanı ise 54121 aldığını görüyoruz. Cihazın MediaTek Dimensity 800 yonga setine sahip olarak geldiği ve test edilen modelde ise 8 GB RAM ile 128 GB dahili depolama alanına sahip olduğunu görüyoruz. Dimensity 800, 4 adet Cortex-A76 çekirdeği ve 4 adet ise Cortex-A55 çekirdeğine sahip olarak toplamda sekiz çekirdekli bir işlemci yapısına sahip durumda. Grafik tarafında geldiğimizde ise modelde Mali G57 GPU ‘su yer alırken Huawei’nin bu yeni modeli Android 10 ile beraber EMUI 10 arayüzüne sahip olacak.

Weibo tarafından gerçekleştirilen Huawei Enjoy Z 5G paylaşımına göre 16 MP ön kameraya sahip olacağı iddia ediliyor. Arka tarafta ise 48 megapiksel ana kameraya sahip üçlü bir kurulumun olması bekleniyor. Ekran tarafında ise 1080x2400 piksel çözünürlükle geleceği ve 90 Hz yenileme hızı sunacağı ifade ediliyor. Modelin resmi olarak 24 Mayıs’ta Çin’de tanıtılması bekleniyor.


Huawei Band 4 için SpO2 sensörünü etkinleştiriliyorHuawei Band 4 için SpO2 sensörünü etkinleştiriliyor
Huawei'nin Türkiye için arama motoru Yandex olduHuawei'nin Türkiye için arama motoru Yandex oldu

PAYLAŞ