Huawei Enjoy 9 tanıtıldı. Peki özellikleri neler? - Haberler - indir.com

Huawei Enjoy 9 tanıtıldı. Peki özellikleri neler?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-11 17:15:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Donanım

Çin menşei teknoloji devi Huawei, su damlası çentikli yeni telefonu Huawei Enjoy 9'u tüm dünyaya duyurdu. Peki yeni Huawei Enjoy 9'un özellikleri neler gelin beraber göz atalım. 

6.26 inç HD+ IPS LCD ekran kullanan Huawei Enjoy 9, 1520 x 720 piksel. Huawei Enjoy 9 ekranın üst kısmında su damlası şeklinde küçük bir çentik bulunduruyor. Cihaz gücünün ise Qualcomm Snapdragon 450 yonga setini bulunduran Honor Enjoy 9, akıllı telefon pazarında yerini almak için hazırlanıyor. 

Huawei Enjoy 9 Plus detayları ortaya çıktı!Huawei Enjoy 9 Plus detayları ortaya çıktı!

Yeni Huawei P Smart 2019 Özellikleri Ortaya Çıktı

Arka yüzünde 2 adet kamera bulunduruyor

3 GB RAM ve 32 GB depolama alanı bulunduran Huawei Enjoy 9, 4 GB RAM ve 64 GB depolama alanı sunarak iki farklı seçenekte piyasaya girecek. Aynı zamanda telefon hafızasının microSD kart desteği ile artırmak mümkün olan cihazın kullanımı oldukça avantajlı. Honor Enjoy 9, sırası ile f/1.8 ve f/2.4 diyaframlı 19 megapiksel ve 2 megapiksel olmak üzere iki adet arka kamera bulunduruyor. Ön yüzünde ise f/2.0 diyafram açıklığına sahip 8 megapiksel selfie (Öz Çekim) kamerası bulundurarak gayet başarılı bir kamera performansı sunuyor. 

12 Aralık tarihinden itibaren Çin pazarına yerini alacak

Kutudan Android 8.1 OREO tabanlı EMUI 8.2 yazılım özelliğini bulunduran Huawei Enjoy 9, ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4000 mAh pil gücünden alıyor. Bu sayede batarya ömrü oldukça uzun oluyor. Fiyat etiketi ise hala belli olmayan Huawei Enjoy 9, 12 Aralık tarihinden itibaren Çin akıllı telefon pazarında yerini alacak. Türkiye'ye ne zaman geleceğini bilmiyoruz. Bu sebepten ötürü firma tarafından bu konu hakkında hala bir açıklama yapılmadı. 

 


Huawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat ÇekecekHuawei Nova 4 Delikli Tasarımı İle Dikkat Çekecek
Huawei Nova 4 Tanıtım Tarihi AçıklandıHuawei Nova 4 Tanıtım Tarihi Açıklandı
Huawei Mate 20 Pro Üç Boyutlu Yüz Tanıma Özelliğinin FarklarıHuawei Mate 20 Pro Üç Boyutlu Yüz Tanıma Özelliğinin Farkları

PAYLAŞ