Huawei Enjoy 20'nin yüksek kaliteli görselleri sızdırıldı - Haberler - indir.com

Huawei Enjoy 20'nin yüksek kaliteli görselleri sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 21 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-07-13 10:01:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çin merkezli teknoloji şirketi Huawei’nin yakında piyasaya süreceği yeni akıllı telefonu Enjoy 20’nin yüksek kaliteli görselleri sızdırıldı.

Piyasaya sürdüğü akıllı telefonlarıyla dikkatleri üzerine çeken Huawei yaşadığı zorlu döneme rağmen dünyanın en çok akıllı telefon satan markası olmayı başarmıştı. Listede Samsung’u aşağı çekerek zirveye oturan şirket yakında Enjoy ailesine yeni bir model daha ekleyecek. Huawei’nin geçtiğimiz aylarda tanıttığı Enjoy 20 Pro 5G destekli MediaTek Dimensity 800 işlemciyle karşımıza gelmişti. Android 10 tabanlı EMUI 10.1 ile kutudan çıkan Enjoy 20 Pro ne yazık ki Google uygulamalarından mahrum bir şekilde alıcılara sunulmuştu. Yine de kullanıcıların büyük ölçüde ilgisini çeken Enjoy 20 Pro ortalama bir başarı yakalayan şirket, aynı başarıyı Enjoy 20 modelinde de sürdürmek istiyor.

Huawei akıllı telefon sektöründe liderliği elden bırakmıyorHuawei akıllı telefon sektöründe liderliği elden bırakmıyor

Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy Z özellikleri ve fiyatı

Teknoloji liderinin henüz resmi olarak duyurmadığı Enjoy 20 modelinin kaliteli görselleri sızdırıldı. Çin merkezli sosyal medya platformu Weibo üzerinden sızdırılan görseller yeni versiyon hakkında merak edilen pek çok detayı da gözler önüne serdi.

Tasarımsal açıdan şık bir gönüme sahip olan Enjoy 20 arka panelinde yuvarlak bir halka içine konumlandırılan üçlü kamera kurulumuna sahip. Ancak yayımlanan fotoğraflar dikkatli incelendiğinde Enjoy 20’nin ön panelinde ön kamera deliğinin bulunmadığı görülüyor. Bu noktada Huawei’nin bu modelde karşımıza pop-up kamerayla çıkması oldukça muhtemel gibi görünse de yayımlanan tasarımın bir temsil olabilme ihtimali bulunduğunu da göz ardı etmemek gerekiyor.

Huawei Enjoy 20 teknik özellikleri

6.63 inç ekran boyutuna sahip olan Huawei Enjoy 20 LCD FullHD+ çözünürlüğüne bir ekranla karşımıza çıkıyor. Gücünü MediaTek Dİmensity 800'den alan cihazın 8 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip olduğu biliniyor. Arka panelinde üçlü kamera sistemine ev sahipliği yapan Huawei Enjoy 20’nin ana kamerasının 48 MP olduğu bilinirken, ikinci kamera 8 MP ve üçüncü kamera 2 MP olduğu söyleniyor.

4300 mAh’lık batarya kapasitesine sahip olan Huawei Enjoy 20, 22.5W hızlı şarj desteğine de sahip olacak. Kutusundan Android 10 tabanlı çıkması beklenen cihazın 282 Dolar bandında satışa sunulacağı da sızdırılan bilgiler arasında.


Huawei HarmonyOS için üç farklı marka başvurusu yaptıHuawei HarmonyOS için üç farklı marka başvurusu yaptı
Huawei Band 4’e koronavirüs tanısı koymaya yarayan yeni bir özellik geliyorHuawei Band 4’e koronavirüs tanısı koymaya yarayan yeni bir özellik geliyor

PAYLAŞ