Huawei, EMUI'ın Günlük Aktif Kullanıcı Sayısını Açıkladı - Haberler - indir.com

Huawei, EMUI'ın Günlük Aktif Kullanıcı Sayısını Açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-26 13:02:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei tarafından en yeni arayüz olan EMUI sürümleri hakkında açıklamalar yapıldı. Daha öncesinde Emotion UI olan ve sonradan EMUI olan bu arayüz neredeyse tüm Huawei modellerde bulunuyor. Honor’un cihaz serilerinde de yercih edilen bu arayüzün günlük aktif kullanıcısı Huawei tarafından açıklandı. EMUI arayüzünün kullanım istatistiklerine yönelik detayların açıklanması, diğer yandan Honor ve Huawei kullanıcılarını da ortaya çıkartmış oluyor. Resmi detayların açıklaması ise Tüketici Elektroniği Grubu Yazılım Mühendisliği Başkanı Dr. Wang Chenglu tarafından yapıldı.

EMUI Arayüzünün Güncel İstatistikleri

İngiltere Huawei'den Vazgeçmiyorİngiltere Huawei'den Vazgeçmiyor

Özellikle şirketin son dönemde yakaladığı ciddi yükseliş sonrasında EMUI’nin günlük 470 milyondan fazla aktif kullanıcıya eriştiği Chenglu tarafından belirtiliyor. Dünyanın 216 ülkesinden 77 farklı dil ile kullanılan bu arayüz kullanım rakamı ile dikkat çekiyor. EMUI arayüzü bir arayüzden daha çok işletim sistemine dönüştüğü belirtiliyor. Özellikle bu arayüzün sunmuş olduğu özellikler ön plana çıkarken EMUI 5 ile beraber basit ve hızlı bir arayüzün temellerinin atılmaya başlandığı ifade ediliyor.

Diğer yandan gelişimi sürdürülen EMUI serisinde 8.2 sürüm ile beraber telefon performansında artış sağlayan GPU Turbo özelliği gelmişti. EMUI 9 ile beraber ise Link Turbo özelliği sunuldu. EMUI 9.1 ise daha iyi bir performans ve gelişmiş dosya sistemi kullanıcıları karşılıyor. EMUI arayüzü geliştirilmeye devam edilirken, her yeni sürümde yepyeni özellikler kullanıcılara sunulmaya devam ediliyor.  


Huawei'yi ABD Bile DurduramıyorHuawei'yi ABD Bile Durduramıyor
Samsung Galaxy Fold'da Yaşanan Sorunlar Huawei Mate X'e YaradıSamsung Galaxy Fold'da Yaşanan Sorunlar Huawei Mate X'e Yaradı

PAYLAŞ