Huawei EMUI 9 Güncellemesi Yayında! - Haberler - indir.com

Huawei EMUI 9 Güncellemesi Yayında!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-17 10:01:01
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Yazılım

Huawei'nin üst düzey kullanıcılarına sunmuş olduğu yeni  güncellemesi EMUI 9, bir çok yeni özellik getiriyor.

P20 Lite, Mate 20 Lite ve P Smart 2018 modellerine lansman gününden bu güne ikinci büyük sürüm yükseltmesi öneriyor. Önceki nesil telefon kullanıcıları bu güncelleme ile birlikte Huawei'nin kullanıcı arayüzü tarafında değişen yeni deneyimleri yaşayacaklar.

Honor 9 ve Honor P10 İçin EMUI 9.0 SürpriziHonor 9 ve Honor P10 İçin EMUI 9.0 Sürprizi

Kullanıcıların bu yeni güncellemeyi denemesinde, EMUI 9'da konfigürasyon ögeleri yüzde 10 oranında düşürüldü. Tutarlı UI Tasarımı, doğal ve sürükleyici UX tasarımı, rahat tek elle kullanım, geliştirilmiş navigasyon seçenekleri ve genel akışı hızlandırılmış bir deneyim kullanıcıları bekliyor. Yeni EMUI 9 ile birlikte doğal kullanıcı arayüzü, sorunsuz operasyonel deneyim ve kullanıcı deneyimini artıracak GPU Turbo 2.0 özelliği yüksek performans sunacak.

EMUI 9, 14 Günde 80 Milyon Kazandı

Kısa sürede bir çok kullanıcı artışı yaşayan güncelleme, 3 Haziran 2019'da toplanan verilere göre 8.x'den, 9 Sürümüne yükselten kullanıcı sayısı dünya genelinde 80 milyon kullanıcıyı aşarak daha da artmaya devam ediyor. Haziran ayının sonuna kadar 100 milyona ulaşması beklenen yeni güncelleme, telefonun performans ve deneyimlerini artırıyor.

Kademeli olarak 15 Temmuz'da bitmesi beklenen güncelleme, şimdiden dağıtılmaya başladı.


Huawei, EMUI'ın Günlük Aktif Kullanıcı Sayısını AçıkladıHuawei, EMUI'ın Günlük Aktif Kullanıcı Sayısını Açıkladı

PAYLAŞ