Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi belli oldu - Haberler - indir.com

Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi belli oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-03 14:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Huawei kullanıcılarının uzun bir süredir beklenen Huawei EMUI 11 arayüz sürümü için bir kez daha tanıtım tarihi ile gündeme geldi. Huawei Geliştiriciler Konferansı için bekleyen milyonlarca kullanıcı, bu etkinlik kapsamında EMUI 11, Harmony OS 2.0 ve HMS Core 5.0 ile tanışmak istiyorlar. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz ay bu sistemin çıkış tarihi hakkında bir bildiri yayınlanmıştı. Bu bildiriye göre yeni işletim sisteminin eylül ayında piyasaya sürüleceği açıklanmış ancak net bir tarih verilmemişti. Huawei şimdi ise kendisine ait olan Twitter hesabı üzerinden 7 saniyelik bir video paylaştı ve Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi belli oldu.

Huawei EMUI 11 tanıtım tarihi netleşti

Huawei’den 200 TL’ye varan kuponları dağıtıyorHuawei’den 200 TL’ye varan kuponları dağıtıyor

Paylaşılan söz konusu video ile beraber EMUI 11 ile buluşmada sabırsızlanan kullanıcıların cevaplarını merak ettiği ne zaman çıkacak? Sorusuna da yanıt veriliyor. Şimdi şirketin diğer yandan Google ARCore ile de rekabet içerisine gireceğiz gözüküyor. Artırılmış gerçeklik uygulaması olarak hizmet vereceği söylenen Huawei AR Engine, telefon kamerası ile gerçek dünyayı birleştirmiş olacak. Bunun haricinde gücünü Kirin işlemcilerinden alan Huawei cihazlarının 3 boyutlu video işleme yeteneği daha gelişmiş bir grafik kiti ile iyileştirilecek. Huawei, EMUI 11 adlı yeni arayüzün 10 Eylül 2020 – 12 Eylül 2020 tarihleri arasında düzenlenecek olan Huawei Geliştiriciler Konferansı aracılığı ile tanıtılacağını duyurdu.

Bu yazılımında ABD ambargosundan etkileneceğini ifade edelim. Ses kiti, görüntü kiti, video kiti ve hızlandırma kiti gibi diğer destekleyici kitler de Huawei tarafından üretilen cihazlara güç verecek.


Huawei MatePad 10.4 Türkiye'de satışa sunulduHuawei MatePad 10.4 Türkiye'de satışa sunuldu
Huawei teknokoji liderliğini Samsung'a bırakmıyorHuawei teknokoji liderliğini Samsung'a bırakmıyor

PAYLAŞ