Huawei EMUI 10'nun başarısı hakkında açıklama yaptı - Haberler - indir.com

Huawei EMUI 10'nun başarısı hakkında açıklama yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-03-24 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin Android 10 tabanlı yeni nesil arayüz sürümü olan EMUI 10 ile beraber önemli bir başarıya imza attı. Android 10 temelli Huawei EMUI 10 sürümü için şirketin yaptığı resmi açıklamaya göre tam 100 milyondan fazla kullanıcıya eriştiği açıklandı. Ülkemiz başta olmak üzere birçok bölgeye gönderilen yeni EMUI güncellemesi, kullanıcıları genel olarak memnun etti diyebiliriz. İlk olarak 2019’un Eylül ayında Huawei Mate 30 serisi ile piyasaya giriş yapan EMUI 10, şuan için 33’ten farklı cihazda aktif olarak yer alıyor ve bu çeşitlilik ile beraber pazarda 100 milyondan fazla cihazda olmayı başarıyor. Diğer yandan şirketin bu hafta içinde tanıtacağı yeni Huawei P40 serisi ile beraber EMUI 10.1 güncellemesi de geliyor. Bu yeni sürümde ne gibi yeniliklerin yer alacağı ise henüz bilinmiyor.

Huawei EMUI 10 güncelleme başarısı sürüyor

EMUI 10 gün güncellemesi almayacak Huawei ve Honor ModelleriEMUI 10 gün güncellemesi almayacak Huawei ve Honor Modelleri

Yeni Android 10 temelli EMUI 10 arayüzünün sunduğu detaylara bakacak olursak, eski sürüme göre daha akışkan ve pürüzsüz bir yapıda çalıştığını söyleyebiliriz. Duvar kağıtları, temalar ve fontlar için yeni özelleştirmelere sahip olarak arayüz, video izleme ve oyun oynama gibi süreçleri daha iyi bir deneyim ile sunabiliyor. Diğer yandan galeri içi yönetimi ve sınıflandırma noktasında daha da gelişen EMUI 10, çoklu uygulama geçişlerinde oldukça hızlanmış diyebiliriz. Diğer yandan yeni simgelere sahip olarak bu arayüz, EMUI 9 sürümünden çok farklı bir tasarım değişikliklerine sahip olarak gelmiyor.

Ancak tek el kullanımı Samsung’un One UI arayüzü gibi kolaylaştırılırken, moderleştirilen bildirim merkezi de dikkat çekiyor. Arayüzün ayrıca sistem geneli olarak bir koyu tema özelliği de bulunuyor. Bakalım 10.1 güncellemesi ile ne gibi farklar ve yeni özellikler olacak yakında göreceğiz.


EMUI 11 özellikleriEMUI 11 özellikleri
EMUI 10.1 güncellemesi alacak telefonlarEMUI 10.1 güncellemesi alacak telefonlar

PAYLAŞ