Huawei EMUI 10.1 güncelleme takvimi resmi olarak duyuruldu - Haberler - indir.com

Huawei EMUI 10.1 güncelleme takvimi resmi olarak duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-21 09:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Kullanıcılar tarafından büyük merakla beklenen Huawei EMUI 10.1 güncelleme takivimi, Huawei Türkiye tarafından açıklandı. Yeni arayüz sürümü ile birlikte performans konusunda da ciddi iyileştirmelere imza atan Huawei, aynı zamanda bir düzine yeni özelliği de kullanıcılara sunuyor. Peki, hangi Huawei akıllı telefon modelleri EMUI 10.1 arayüz güncellemesine sahip olacak.? 

Huawei Türkiye'nin açıklamasına bakacak olursak, bugünden itibaren yeni arayüz güncellemesinin kademeli bir şekilde yayınlanmaya başladığını görebiliyoruz. İşte Huwaei EMUI 10.1 güncellemesini almaya başlayacak olan modeller:

Android 11 güncellemesi alacak ilk Samsung telefonlar belli olduAndroid 11 güncellemesi alacak ilk Samsung telefonlar belli oldu
  • Huawei Mate 30 Pro
  • Huawei Mate Xs
  • Huawei P30
  • Huawei P30 Pro
  • Huawei Mate 20
  • Huawei Mate 20 Pro
  • Huawei nova 5T
  • Huawei Y7p
  • Huawei P40 Lite E
  • Huawei P40 Lite

EMUI 10.1 Özellikleri İle Neler Sunuyor?

Yeni arayüz güncellemesi ile birçok özelliği kullanıcılarına sunan Çinli şirket Huawei, aynı zamanda grafik arayüzü üzerine de ciddi geliştirmelere imza atıyor. Bu kısımda yapılan iyileştirmeler ve geliştirmeler sayesinde şirket, mobil ekosistemin avantajlarını daha da artırmak için kullanıcı deneyimini optimize ediyor.

Bilindiği gibi Huawei, EMUI 10 arayüzü ile birlikte kullanıcılara Her Zaman Açık Ekran özelliğini sunmuştu. Şimdi ise bu özellikteki dijital figürleri arka plandan çok katmanlı bir yapıya ayıran Huawei, kullanıcılarına üç boyutlu bir "Her Zaman Açık Ekarn" deneyimi sunuyor.

Bunun dışında Huawei’nin yeni arayüz güncellemesi ile beraber kullanıcılara yeni hareketler ve uygulama animasyonlarını da sunduğunu da gözlemlemekteyiz.

Huawei Share Özelliği

EMUI 10.1 arayüz güncellemesi ile Huawei Share özelliğinin de daha kullanışlı hale geldiğini görmekteyiz. Başlangıçta akıllı telefonlar ve bilgisayarlar arasında yüksek hızlı veri aktarımlarını gerçekleştirmek için sunulmuş olan bu özellik,10.1 güncellemesi ile birlikte akıllı telefonlar, PC, akıllı hoparlörler, tabletler dahil olmak üzere 1+8 cihaz arasında veri aktarımını kolaylaştırıyor.

Çoklu Ekran Paylaşımı

Huawei, EMUI 10 ile birlikti Çoklu Ekran Paylaşımı özelliğini de kullanıma sunmuştu. Bu özellik sayesinde Huawei akıllı telefonlar ve dizüstü bilgisayarlar arasında her iki cihazda tek bir ekrandan kontrol edilebiliyordu. 

EMUI 10.1 güncellemesi ile bu özelliği yeni işlevsellikler ekleyen Huawei'nin bu  kısımda ise, uygulamaya PC’de sesli veya görüntülü aralamaları cevaplama, akıllı telefonlardaki dosya ve bağlantıları açmak için PC uygulamalarını kullanma ve telefonun bilgisayardaki hücresel internet bağlantısını tek bir dokunuşta kullanma işlevselliklerini eklediğine şahit olmaktayız.

Cihazlar Arası Fotoğraf Galerisi

Yeni arayüz güncellemesi ile birlikte kullanıcılara sunulan bir diğer özellik Cihazlar Arası Fotoğraf Galerisi olarak karşımıza çıkıyor. Huawei mobil ekosisteminin yeni uygulaması sayesinde, kullanıcılar aynı Wi-Fi ağına ve Huawei kimliğine bağlı olan cihazlardaki fotoğraflara erişim sağlayabilecekler.

Huawei EMUI 10.1 güncelleme takvimi listesindeki cihazlardan birine sahipseniz, cihazınız üzerinden Ayarlar> Sistem ve Güncellemeler> Yazılım Güncelleme seçeneklerine giderek Huawei’nin en güncel arayüz tasarımını cihazınıza indirebilirsiniz.



PAYLAŞ