Huawei, dünyanın ilk Wi-Fi 6+ yönlendiricisini tanıttı - Haberler - indir.com

Huawei, dünyanın ilk Wi-Fi 6+ yönlendiricisini tanıttı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-27 19:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin gerçekleştirmiş olduğu etkinlik ile beraber bazı yeni 5G destekli ürünler duyuruldu. Lansmanın ana ürünü ise yüksek hızlı bağlantı desteği sunabilen iki yeni Huawei modem modeli oldu. Huawei’nin bu yeni router cihazları Wi-Fi AX3 ve 5G CPE Pro 2 olarak gelirken, Wi-Fi AX3, dünyanın ilk WiFi +6 router’ı olarak karşımıza çıkmış oluyor. Huawei, düzenlemiş olduğu lansmanla birbiri ile bağlantılı içinde olacak ürünlerinin kullanacağı yeni teknoloji konseptini duyurdu. Gerçekleştirilen bu lansmanda cihazları sürekli olarak bağlantıda tutacak olan yeni modemler Wi-Fi AX3 ve 5G CPE Pro 2 de tanıtılmış oldu. Tüm cihazların çevrimiçi olarak bir ekosistemde olacağı bu konseptte, Mate X ve Honor View 30 Pro’lar da dahil edilmiş oldu.

Huawei, yeni WiFi 6 destekli router modelini duyurdu

Huawei'den dikkat çeken AppGallery tanıtımıHuawei'den dikkat çeken AppGallery tanıtımı

Birbiriyle bağlantı içerisinde kalacak olan cihazların her zaman mobil veriye bağlı olamayacağını düşünen Huawei, cihazların veri bağlantılarını sürdürebilmesi için WiFi AX3’ü geliştirdi. Bu geliştirilen teknoloji özel bir Gigahome marka Wi-Fi 6 yonga setine sahip olarak yeni bir router serisi olarak karşımıza geliyor. Huawei şirketi bu kombinasyonun “dinamik dar bant teknolojisi” aracılığı sayesinde 160 MHz’e kadar ulaşabilmek için frekans bant genişliklerini ayarlayarak WiFi 6+ sunduğu belirtiliyor.

Bu teknoloji ise ortam duvarlarını kullanarak daha sağlam kablosuz bağlantı sağlayabilir. Ayrıca WiFi AX3 modeli Huawei’nin geliştirdiği işletim sistemi olan HarmonyOS ile çalışan ilk modem olacak. Huawei etkinlik esnasında WiFi AX3 ile beraber 5G CPE Pro 2’yi de tanıttı. Bu yeni model ise Huawei’nin daha önceki modeline göre daha az yer kaplıyor ve sessiz fanlara sahip oluyor. Huawei’nin bu yeni router modellerini 2020 yılı içerisinde piyasada olması bekleniyor.


Huawei P40 serisinin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandıHuawei P40 serisinin tanıtım tarihi resmi olarak açıklandı
Huawei Mate Xs'in Türkiye fiyatı belli oldu!Huawei Mate Xs'in Türkiye fiyatı belli oldu!

PAYLAŞ