Huawei, Dimensity 700 işlemcili yeni bir akıllı telefon tanıtacak - Haberler - indir.com

Huawei, Dimensity 700 işlemcili yeni bir akıllı telefon tanıtacak

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-11-23 11:30:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son dönemlerde umutlu gelişmlerle gündeme gelen Huawei’nin ilerleyen günlerde Dimensity 700 işlemci yongasına sahip olan bütçe dostu yeni bir akıllı telefon piyasaya süreceği iddia ediliyor.

Tayvan merkezli işlemci üreticisi MediaTel bu ay bütçe dostu akıllı telefonlara güç verecek yeni işlemci serisi Dimensity 700’ü tanıttı.  5G bağlantı desteğini 200 doların altındaki uygun fiyatlı akıllı telefonlara getirmek için tasarlanan Dimensity 700’nin ilk kez Huawei’in üreteceği bir akıllı telefonda karşımıza çıkacak gibi görünüyor.

Huawei Honor'u resmi olarak sattıHuawei Honor'u resmi olarak sattı

İddiaların kaynağı ise isabetli sızıntılarıyla bilinen Weibo kullanıcısı Digital Chat Station. Digital Chat Station’ın paylaştığı verilere göre gücünü Dimensity 700 yonga setinden alacak olan yeni Huawei akıllı telefonun bazı özellikleri de ortaya çıktı.

Huawei’nin yeni akıllı telefonlarının özellikleri

Şirketin yeni tanıtacağı akıllı telefonun bazı özellikleri ortaya çıkmış olsa da cihazın adı hala bilinmiyor. Sızıntılara göre Huawei’nin yeni akıllı telefonu sol üst köşede delik şeklinde ön kamera tasarımına sahip olacak. 6,5 inç büyüklüğünde IPS ekranla kullanıcıların karşısına çıkacak olan telefon 60 Hz'lik bir yenileme hızına ve FHD+ çözünürlüğüne sahip olacak. Cihazın RAM özellikleri ise şimdilik bilinmiyor.

Resmi olarak tanıtılan Huawei P Smart özellikleri ve fiyatı

Kamera açısından segmentinin yetenekli telefonlarından biri olacak olan cihaz 48 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera, 2 megapiksel makro sensör ve 2 megapiksel derinlik sensörü olmak üzere dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olacak. Cihazın ön panelinde ise 16 megapiksel çözünürlüğünde bir selfie kamerası olması bekleniyor.

Giriş seviyesi bir akıllı telefon olmasına rağmen sahip olduğu özelliklerle orta segmente yaklaştığını söyleyebileceğimiz cihazın 4000 mAh’lık güçlü bir bataryaya ev sahipliği yapacağı söyleniyor. Ayrıca cihaz 40W’luk hızlı şarj desteğine de sahip olacak. Önümüzdeki aylarda tanıtılması beklenen cihaz hakkında gelen yeni bilgileri sizlerle paylaşmaya devam ediyor olacağız.


Huawei işlemcili MateStation B515 PC tanıtıldıHuawei işlemcili MateStation B515 PC tanıtıldı
Huawei ve Leica arasındaki anlaşma bitiyor muHuawei ve Leica arasındaki anlaşma bitiyor mu

PAYLAŞ