Huawei cihazlarda

Huawei cihazlarda "güncelleme indirilemiyor" hatası nasıl çözülür?

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-06 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Huawei cihazınız ile ilgili güncelleme konusunda sorun yaşıyorsanız bu yazımız size yardımcı olacaktır. Güncelleme paketi indirilemiyor veya indirme işlemi takılıyorsa aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz. Sorun devam ederse verilerinizi yedekleyin ve telefonunuzun fabrika ayarlarını geri yükleyin ve tekrar deneyin. İşlemlerin her birini yaparken telefonunuzun kullanılabilir bir ağa bağlı olduğundan emin olmanız gerekiyor. Telefonunuzu yeniden başlatın ve optimize et veya Temizlik çalıştırmak için Telefon Yöneticisi açın.

Sistem güncelleme önbelleğini silin

Uygulamalar menüsünü açın ve Ayarlar araması yapın. 3 nokta (sağ üst köşe)/Diğer > Sistem işlemlerini göster bölümüne gidin, Güncelleyici veya Yazılım güncellemesi altında Depolama özelliğini seçin, ardından Verileri temizle ve Önbelleği temizle düğmesine dokunun. Ana Yazılım güncellemesi sayfasına gitmek için dokunun, Güncelleyici veya Ayarlar aratın, ardından telefonunuzu güncellemeyi deneyin. Güncelleme paketi başarıyla indirildi fakat telefon yeniden başlatıldıktan sonra güncelleme ekranını görüntülemiyor. Bildirim panelinde önceki güncellemenin başarısız olduğunu belirten bir mesaj görüntüleniyor.

Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy Z özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy Z özellikleri ve fiyatı

Bu sorun sıkça ortaya çıkmaz. Ortaya çıkarsa güncellemeyi tekrar yapmak için güncelleme paketini yeniden indirin. Sorun devam ederse verilerinizi yedekleyin ve yardım almak için cihazınız ile faturasını yetkili bir Huawei Müşteri Servis Merkezine götürün. Güncelleme paketi başarıyla indiriliyor fakat kontrolden geçemiyor: Telefonunuzu bir Wi-Fi ağına bağlamanız ve tekrar denemeniz önerilir.

Telefon tekrar başlatılıyor

Telefonunuzu güncelleme esnasında yanlışlıkla kapatmış olabilirsiniz ya da güncelleme tam olarak yüklenmemiş olabilir. 

Telefonunuzu zorla yeniden başlatmak için Güç düğmesini basılı tutun ve tekrar deneyin. USB kablosu kullanarak telefonunuzu bir bilgisayara bağlayın. eRecovery moduna girmek için Ses artırma düğmesini ve Güç düğmesini 15 saniye basılı tutun. En son sürümü indirme ve geri yükleme ve ardından İndir ve geri yükle düğmesine dokunun. Bunun ardından telefonunuz kullanılabilir Wi-Fi ağlarını arayacaktır. Telefonunuzun güncelleme paketini indirmesi ve yüklemesi için bir Wi-Fi ağına bağlanın. Güncellemeyi başarıyla yükledikten sonra telefonunuz, geri sayımın ardından yeniden başlayacaktır. Bu şekilde telefonunuzun yeni bir güncelleme ile yüklendiğinden emin olabilirsiniz. Akıllı cihazınızda güncelleme ile ilgili bir sorun yaşıyorsanız yukarıda saydığımız yöntemler ile bu sorunları anında halledebilirsiniz. Hem kolay hem de adım adım sonuç sunan bu işlemleri yapabilirsiniz. 

 


Huawei ve Dailymotion'dan sürpriz ortalıkHuawei ve Dailymotion'dan sürpriz ortalık
Huawei ve Apple arasındaki rekabet güçleniyorHuawei ve Apple arasındaki rekabet güçleniyor
ABD baskısı artan Huawei 2 senelik işlemci stokladıABD baskısı artan Huawei 2 senelik işlemci stokladı

PAYLAŞ