Huawei CEO'su iddiaları yalanladı: 2020 içerisinde HarmonyOS'lu cihaz gelmeyecek - Haberler - indir.com

Huawei CEO'su iddiaları yalanladı: 2020 içerisinde HarmonyOS'lu cihaz gelmeyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-31 18:30:02
Editör : Görkem Günay
Kategori : Donanım

Huawei Tüketici İş Grubu CEO’su Richard Yu, 2020'nin sonuna kadar HarmonyOS'lu bir telefonun piyasaya sürüleceği iddialarını yalanladı.

ABD ile sıkıntılar yaşayan Çinli teknoloji şirketi Huawei, kendi işletim sistemi üzerinde çalışmalar yapıyor. Huawei, ilk olarak geçtiğimiz yıl HarmonyOS işletim sistemini Huawei Geliştirici Konferansı'nda açıklamıştı. Yaklaşık olarak üç yıldır üzerinde çalışmalar yapılan HarmonyOS işletim sistemi birçok iddiayı da yanında getiriyor.

Tanıtımı yapılan bileklik formunda akıllı saat: Huawei Watch Fit özellikleriTanıtımı yapılan bileklik formunda akıllı saat: Huawei Watch Fit özellikleri

 2020 içerisinde HarmonyOS'lu cihaz gelmeyecek

Son olarak ortaya atılan iddialardan birisi de HarmonyOS'lu cihazların 2020'nin son günlerinde tanıtılacağı oldu. Huawei Tüketici İş Grubu CEO’su Richard Yu bir konuşma sırasında kendisine bu iddianın sorulması üzerine böyle bir hedeflerinin olmadığını ve normal şartlar altında 2020 yılı içerisinde herhangi bir Huawei akıllı telefonun HarmonyOS'lu olarak tanıtılmayacağını açıkladı.

Çinli şirketin 2020 yılı içinde HarmonyOS'lu akıllı saat,  tablet ve dizüstü bilgisayar çıkaracağı daha önceden belirtilmişti fakat akıllı telefon iddiaları yalanlanmış oldu.

HarmonyOS, en kötü durum senaryosu olarak her an kullanıma hazır bir şekilde geliştirilmeye devam edecek. Huawei, HarmonyOS'a sahip ilk akıllı telefonunu muhtemelen 2021'in ilk çeyreğinde tanıtacak.



PAYLAŞ