Huawei CEO'su CEO Richard Yu, Mate Xs hakkında açıklam yaptı - Haberler - indir.com

Huawei CEO'su CEO Richard Yu, Mate Xs hakkında açıklam yaptı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-02-06 21:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli telefon üreticisi Huawei’nin katlanabilir akıllı telefon modeli olan Huawei Mate X modelinin devam versiyonu olarak piyasaya girmesi beklenen Huawei Mate Xs hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. Şimdi ise söz konusu model hakkında yeni bir hızlı şarj detayı ortaya çıkmış durumda diyebiliriz. Çeşitli zamanlarda gündeme gelen model Huawei Mate Xs, CEO Richard Yu’ya göre Mate X modelinden daha iyi bir menteşe sistemi ile gelecek. İlk sürümden daha sağlam olacağı belirtilen model, şirketin 65 hızlı şarj teknolojisine de sahip bir akıllı telefon olacak. Kutu içeriğinden 65W hızlı şarj cihazı da çıkması beklenen bu modelin bu sayede çok hızlı bir şekilde bataryası dolabilecek. Ayrıca bu 65W hızlı şarjın Huawe Mate X ve Mate 30 ile P30 Pro modellerinde de çalışabileceği belirtiliyor.

Huawei Mate Xs detayları

Huawei P smart Pro Türkiye’de satışa çıktıHuawei P smart Pro Türkiye’de satışa çıktı

Yüksek bir ihtimalle Huawei Mate Xs cihazı da Google uygulamaları ve servisleri olmadan gelecek. Ancak zaten cihaz sahip olduğu tasarım yapısı ile herkese hitap eden bir model olmayacak. Huawei P40 Pro modelinde ise 65W hızlı şarj teknolojisinin olması bekleniyor. Şirket her anlamda çıtayı yükseltmeyi hedeflerken, bazı belli olan Huawei Mate Xs detayları da bulunuyor. Buna gelecek olursak bu yeni katlanabilir akıllı telefon modelinde 4500 mAh kapasiteye sahip iki parçalı pil yer alacak. BOE şirketi tarafından üretilen 8 inç 2480x2200 piksel esnek bir OLED ekranı göreceğiz.

Model 6 GB RAM ve 128 GB depolama ile beraber 8 GB RAM + 256 GB depolama ve 12 GB RAM + 512 GB depolama olmak üzere farklı versiyonlara sahip olacak. Kamera tarafında ise cihazın arka yüzeyinde 40 megapiksel + 16 megapiksel + 8 megapiksel + ToF olarak dörtlü kamera sensörü göreceğiz. Cihazın işlemci gücü ise Kirin 990 5G olacak.


Huawei yeni işletim sistemi için ilk güncellemeyi yayınladı!Huawei yeni işletim sistemi için ilk güncellemeyi yayınladı!
Ulusal güvenlik tehdidi ilan edilen Huawei bu etiketten kurtulmak istiyor!Ulusal güvenlik tehdidi ilan edilen Huawei bu etiketten kurtulmak istiyor!

PAYLAŞ