Huawei Çekiliş dolandırıcılığına dikkat! - Haberler - indir.com

Huawei Çekiliş dolandırıcılığına dikkat!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 38 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-12-28 15:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

İnternet mecraları üzerinden yapılan dolandırıcılıklar insanları çok zor duruma sokabiliyor. Şu an ise yeni bir dolandırıcılık yöntemi söz konusudur. Bir süredir Huawei Türkiye resmi Instagram sayfası ve İnternet sitesi üzerinden bir takım çekilişler yapılıyor. Bunu resmi kanallar üzerinden yapmayı sürdüren şirketin adına yeni ortaya çıktığı kadarıyla dolandırıcılık yapanlar da söz konusudur. Huawei çekilişi duyurusu hakkında bir açıklama da bulundu.

Huawei çekilişi duyurusu ile ilgili açıklamada bulundu

Sadece Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformları üzerinden değil aynı zamanda WhatsApp üzerinden de bu dolandırıcılığı yürütmek adına çalışmalar yapan kişilere itibar edilmesi adına Huawei bir paylaşımda bulundu. Şirketin sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada kullanıcıların, Huawei çekiliş tuzağına düşmemesi noktasında uyarı bulunuyor. Huawei Türkiye’nin resmi Instagram sayfasında yayımlanan açıklamada ise şunlar yazıyor;

Huawei Mate 40 Pro + en yüksek DxOMark akıllı telefon kamera sıralamasını mı aldı?Huawei Mate 40 Pro + en yüksek DxOMark akıllı telefon kamera sıralamasını mı aldı?

”İnternet ortamında ve sosyal medyada HUAWEI adı kullanılarak yapılan tüm yarışma, çekiliş ve kampanya duyuruları markamızdan bağımsız olarak, kullanıcıları kandırma amaçlı gerçekleşmektedir. Resmi HUAWEI hesaplarında duyurulan ve web sitemizde yayınlanan kampanyalar dışındaki duyuru mesajlarına itibar etmemenizi önemli rica ederiz.”

Bildiğiniz üzere Huawei Türkiye'nin resmi hesapları bir süredir kampanyalar düzenliyor ve kullanıcılarına çeşitli hediyeler dağıtıyordu. Özellikle ise AppGallery üzerinden yapılan çekilişler ile gündeme gelen Huawei'in yeni dolandırıcılık yöntemine karşı alınan önemler olduğu ve uyarılar yapıldığı görülüyor. Konuyla ilgili olarak elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bildi elde edilmesi bekleniyor. 

 


Honor Huawei'yi geçme planları yapıyorHonor Huawei'yi geçme planları yapıyor
Resmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 20 SE özellikleri ve fiyatıResmi olarak tanıtılan Huawei Enjoy 20 SE özellikleri ve fiyatı
Huawei MateBook D 14 ve D 15'i tanıttıHuawei MateBook D 14 ve D 15'i tanıttı

PAYLAŞ