Huawei Brezilya Telefon Pazarına Tekrar Giriyor - Haberler - indir.com

Huawei Brezilya Telefon Pazarına Tekrar Giriyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-04-24 11:17:02
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünyanın en büyük dördüncü akıllı telefon pazarına sahip Çinli Şirket Huawei, Brezilya'da telefon pazarına tekrar giriş yaptı.

Ağ ekipmanı ve telefon üretiminde oldukça büyük yere sahip olan Huawei, dünyada en büyük 4.akıllı telefon pazarına sahipken Brezilya'da tekrar harekete geçiyor. Bu ay iki farklı üst düzey akıllı telefonu Brezilya'da deneme sürüşüne sokacak Huawei, ülkenin başarısını da bu modeller ile deneyecek.

Huawei'den Türk Profesöre Büyük ÖvgüHuawei'den Türk Profesöre Büyük Övgü

Samsung, Lenovo ve Motorola gibi markalarla Brezilya'da rekabete girecek Huawei, daha önce düşük bütçeli akıllı telefonlarını piyasaya sürmüştü lakin istediği başarıyı bu modeller ile elde edememişti.

Huawei Brezilya pazarına 5 yılın ardından tekrar geliyor!

Latin Amerika pazarında piyasaya çıkardığı akıllı telefonları ile yüksek satış miktarlarına ulaşan Çinli firma, Brezilya'da 5 yıl önce istediği başarıyı yakalayamadı. 5 Yıl öncesinde Ascend P7 modeli ile Brezilya'da satışa sunulmuştu ama gelen taleplerin az olması sebebiyle ülke pazarına girmeyi iptal etti.

Geçtiğimiz yıllarda uğradığı başarısızlığın sebebini yanlış model seçimi yaptığına vuran Huawei bu yıl iki yeni yüksek fiyatlı modelini Brezilyada test sürüşüne sokuyor. Huawei geçtiğimiz ay P30 serisinde iki amiral gemisi nedeniyle 30 Nisan'da pazara giriş yapmaya hazırlanıyor.


Huawei'inin 2019 İlk Çeyrek Gelirleri AçıklandıHuawei'inin 2019 İlk Çeyrek Gelirleri Açıklandı
Katlanabilir telefon Huawei Mate X Hakkında Resmi AçıklamaKatlanabilir telefon Huawei Mate X Hakkında Resmi Açıklama

PAYLAŞ