Huawei Band 6 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Huawei Band 6 Tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-27 14:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Giyilebilir Teknoloji

Huawei Band serisinin yeni üyesi olarak nitelendirilen Huawei Band 6 Türkiye'de ön satışa sunuldu. Bu sayede Xiaomi Mi Band 6'ya rakip olarak gösterilen Huawei Band 6'nun da fiyatı belli oldu. 

Şirket tarafından konu ile ilgili olarak yapılan açıklamalara göre, Huawei'nin yüzde 64 oranında ekran-gövdeye sahip 1,47 inç AMOLED FullView Ekran özelliğine sahip olan ilk akıllı bilekliği olan Huawei Band 6, 2 hafta dayanabilen pil süresi ile kullanıcıların beğenisini kazanacak. 18g ağırlığında olan bu akıllı bileklik, tüm gün boyunca sağlık takip deneyimi sunuyor. Huawei Band 6, bütün gün SpO2 izleme haricinde kullanıcıların kalp atış hızı, uyku, stres ve adet döngüsü gibi zengin özelliklere sahiptir. Huawei Band 6, 96 adet egzersiz moduyla da kullanıcıların dikkatini çekiyor. 

Huawei elektrikli aracı Cyrus Smart Selection SF5'i duyurduHuawei elektrikli aracı Cyrus Smart Selection SF5'i duyurdu

Huawei Band 6'nın teknik özellikleri

Huawei Band 6, 194 x 368 ve 282 PPI çözünürlüğe sahip 1,47 inç AMOLED FullView ekran özelliğine sahiptir. Muadili ile karşılaştırıldığında ekran yüzde 148 daha büyük olan ekran-gövde oranı yüzde 64 oranına çıkartılıyor. Kullanıcılar, tıpkı bir akıllı cep telefonun dokunmatik ekranına kullanır gibi yukarı, aşağı, sola ve sağa kaydırarak dokunmatik ekranı kullanabiliyor.

Huawei Band 6, 14 günlük pil ömrüne sahip

Huawei Band 6, kullanım koşullarına bağlı olarak 14 gün boyunca pili dayanıyor. Kullanım sırasında ise sürekli olarak kalp atış hızı ve uyku izleme özelliği sunuyor. Huawei Band 6, manyetik olarak şarj cihazı ile destekleniyor. 5 dakikalık şarj dolumu ile iki gün boyunca kullanmaya hazırdır. Huawei TruSeen 4.0 tabanlı optimize edilmiş donanım özelliği ve yeni akıllı güç tasarrufu algoritması ile beraber Huawei Band 6, artık tüm gün boyunca SpO2 izlemeyi destekleyerek kullanıcıları her an izliyor ve kandaki oksijen seviyesi düştüğünde ise bir alarm vererek hızlı bir şekilde harekete geçerek sağlıklarını daha proktif bir şekilde takip etmelerini sağlıyor. 

Huawei Band 6 aynı zamanda dinlenme kalp atış hızının oldukça yüksek veya çok düşük olması halinde de kullanıcılara uyarı veriyor. İç be dış alanlarda koşu, bisiklet ve ip atlama gibi 11 profesyonel egzersiz modu, top oyunları ve dans çeşitleri de dahil olmak üzere 85 adet özelleştirilmiş mod cihazda mevcuttur. Huawei Band 6, kayıtlı olmaya numaraları belirliyor, müzik çalmayı ayarlayabiliyor ve uzaktan kamera deklanşörü de kontrol edilebiliyor. 

Huawei Band 6 fiyat etiketi

Huawei Band 6, grafit siyahı, amber gün doğumu ve sakura pembesi renkleriyle ön satışa sunuldu. Söz konusu bu dev akıllı bileklik, 549 TL tavsiye edilen  son tüketici fiyatı ile beraber Huawei online mağazaları üzerinden satın alınabilir. 

 


Huawei Matebook X Pro Türkiye sürpriziyle tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatıHuawei Matebook X Pro Türkiye sürpriziyle tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı
Huawei uygun fiyatlı katlanabilir bir telefon tanıtabilirHuawei uygun fiyatlı katlanabilir bir telefon tanıtabilir
Huawei'nin aramaları dinlediği iddası ortaya çıktıHuawei'nin aramaları dinlediği iddası ortaya çıktı

PAYLAŞ