Huawei Band 4 Pro akıllı bileklik Türkiye’de satışa sunuldu - Haberler - indir.com

Huawei Band 4 Pro akıllı bileklik Türkiye’de satışa sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 25 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-05 16:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Teknoloji

Akıllı cep telefon sektörünün başarılı ismi Huawei'nin en son ürettiği akıllı bileklik modellerinden Huawei Band 4 Pro ülkemizde satışa sunuldu. Xiaomi Mi Band 5 rakibi olmaya gelen Huawei Band 4 Pro, üç farklı renk seçeneği ile beraber artık Türkiye'de de geniş çaplı olarak elde edilebiliyor. Huawei Band 4 Pro'nun açıklanan garanti resmi fiyatı ise 499 TL seviyesinde yer alıyor. Son indirilen işe beraber 269 TL'ye satışa sunulan Mi Band 5'e oranla çok daha pahalı olan bileklik, görebileceğiniz üzere standart bir tasarıma sahip ve bünyesinde 0,95 inç renkli bir AMOLED ekran barındırıyor. 

Cihazın AMOLED ekranında saat ve kalan pil ömrü yanında atılan adım ile yakılan kalori miktarı gösteriliyor. Bağlantı olarak ise her kalemde detaylı bir şekilde aktivite takibi yapılıyor. Ürünün burada 127 farklı spora destek verdiği söylentiler arasında yer alan bilgilerden. Üçüncü parti ana ekranların da yüklenebildiği model, ön yüzünde tek bir dokunmatik kontrol butonu taşıyor. Nabız ölçümü de yapabilen bileklik, bünyesinde GPS ile NFC birimleri barındırıyor. Uyku takibi yapabilen ve aynı zamanda kandaki oksijen doygunluğunu da ölçebilen Band 4 Pro akıllı bileklik, gerçekten gelişmiş bir seçenek konumunda. 

Huawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktıHuawei Band 4 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı

Huawei Band 4 Pro akıllı bileklik Türkiye'de yerini aldı

Birçok farklı özelleştirilebilir saat arayüzü ile gelen bileklik, Türkiye’de 499 TL satış fiyatıyla nasıl bir performans gösterecek heyecanla bekleniyor. Ürünün özellikleri kullanıcıların beklentilerini karşılayacak düzeyde gibi gözüküyor. 


Tanıtımı yapılan Huawei Band 4 Pro özellikleri ve fiyatıTanıtımı yapılan Huawei Band 4 Pro özellikleri ve fiyatı

PAYLAŞ