Huawei Band 4 özellikleri - Haberler - indir.com

Huawei Band 4 özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-10-28 22:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

A101'in aktüel ürünleri adı altında sattığı uygun fiyatlı ürünleri her hafta kullanıcıların dikkatini çekiyor. 29 Ekim perşembe günü A101’de satılacak olan Huawei Band 4 özellikleri hakkında bilgi edinmek için yazımızdan faydalanabilirsiniz. Uygun fiyatlı bir bileklik olan Huawei Band 4, kullanıcılara neler sunuyor?

Huawei bileklik kullanıcılara neler sunuyor?

Akıllı saatler ya da bileklikler son zamanların en çok ilgi gören teknolojik ürünlerinin başında gelir. Bu konu hakkında çalışmalar yaparak kullanıcılara kaliteli ürünler sunan Huawei'in Band 4 adlı ürünü A101'in aktüel ürünleri arasında indirimli bir şekilde sunuluyor. Huawei Band 4 diğer akıllı bileklikler ile benzer özelliklere sahiptir. Söz konusu bu akıllı bileklik, 0,96 inç büyüklüğünde bir ekran ile kullanıcıların karşısına çıkıyor. 80×160 çözünürlüğe sahip bu ekran, bizlere birçok bilgiyi sunabiliyor. Kullanıcılar bu ekranda farklı kadranlar ile bilgilere anında erişebilirken, gelen bildirimler ve aramaları da bu ekrandan görmek mümkün.

Huawei Band 4’e koronavirüs tanısı koymaya yarayan yeni bir özellik geliyorHuawei Band 4’e koronavirüs tanısı koymaya yarayan yeni bir özellik geliyor

iPhone ve Android telefonlar ile çalışan bileklik, Bluetooth ile telefonlarımıza bulanıyor. Akıllı bileklik, Huawei Healt uygulaması ile bizlere sağlık konusunda tüm bilgileri gelişmiş grafikler ile gösterebiliyor. Kullanıcılar, bu ekran ile beraber kalp atış hızlarını, oksijen seviyelerini, uyku kalitesini ve detayları gibi birçok bilgiyi görebiliyor. Huawei Band 4’ün tüm özelliklerini kullanarak üründen daha verimli bir şekilde faydalanabilirsiniz. Konu hakkında elde edilen bilgiler şu an için bu kadar olup gelecek günlerde daha fazla bilgi elde edilmesi bekleniyor. Ürüne A101'den ulaşabilirsiniz. 


Huawei Band 4 Pro akıllı bileklik Türkiye’de satışa sunulduHuawei Band 4 Pro akıllı bileklik Türkiye’de satışa sunuldu
En gelişmiş yaşam ve sağlık asistanı: Huawei Band 4 ProEn gelişmiş yaşam ve sağlık asistanı: Huawei Band 4 Pro
Huawei Band 4 ve Realme 5i bu hafta A101 mağazalarındaHuawei Band 4 ve Realme 5i bu hafta A101 mağazalarında

PAYLAŞ