Huawei Ascend P7 Tanıtımı Yapıldı - Haberler - indir.com

Huawei Ascend P7 Tanıtımı Yapıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Dünyanın en büyük cep telefonu üreticileri arasında yer alan Huawei, kendi sitesi üzerinden canlı yayınla Paris'te gerçekleştirdiği özel bir lansmanda Ascend P6 modelinin 2014 versiyonu olarak kabul edilen akıllı telefonu Ascend P7'yi tanıttı.

Ascend P6 modeline göre farklı geliştirmelerin yer aldığı Huawei Ascend P7'de ilk dikkatimizi çeken özellik microSD kart yuvasına ikinci SIM kartın takılabilirliği oldu. Şirket bu sayede potansiyel kullanıcılara farklı bir kullanım opsiyonu sunuyor.

Ayrıca farklı bir tasarım anlayışına da sahip olan Ascend P7'de 5 inch ekran bulunuyor. 6.5 mm kalınlığa ve 124 gram ağırlığa sahip olan cihazda Gorilla Glass 3 adlı cam malzeme kullanılarak üretilmiş olan ön ve arka yüzeyin yanı sıra alüminyum çerçeveyle desteklenen dış kasa da her açıdan cihaza sağlamlık katmış durumda.

Huawei Ascend P7

Bunlara ek olarak cihazda 1.8GHz dört çekirdekli HiSilicon Kirin 910 işlemci, Mali 450 grafik birimi, 2GB RAM gibi özelliklerin yanı sıra 16GB dahili depolama kapasitesi istendiği takdirde 32GB'a kadar harici kart ile artırılabiliyor.

13MP arka kamerayla birlikte 8MP çözünürlüğe sahip bir de ön kamera yer alan Ascend P7'de, Android 4.4 KitKat işletim sistemiyle beraber Emotion UI 2.3 arayüzü kullanılmış.

Siyah, beyaz ve pembe renk seçenekleriyle Temmuz ayında satışa sunulacağı duyurulan Huawei Ascend P7'nin fiyatının ise 626 USD olacağı belirtildi.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ