Huawei Apple'ın izinden gidiyor - Haberler - indir.com

Huawei Apple'ın izinden gidiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-09 22:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Huawei gerçekleştirmiş olduğu bir etkinlik ile beraber yeni kendine ait kredi kartını duyurdu. “Huawei Card” olarak adlandırılan bu kartı kullanıcılar kullanarak çeşitli avantajlardan faydalanabilecekler. Sektörde yeni teknolojik ürünler görmeye devam ederken, özellikle teknoloji dünyasındaki dev isimler kullanıcılarının karşısına birden fazla hizmetle çıkmaya devam ediyorlar. Bu sayede daha fazla gelir elde etmekle beraber kullanıcı kitleleri de daha da genişlemiş oluyor. Akıllı telefon ve bilgisayar gibi elektronik gibi cihazların haricinde şirketlerden şimdi ise abonelik servisleri ve kredi kartı gibi hizmetler ön plana çıkmaya başladı. Kredi kartı ve abonelik sistemleri ile ön plana çıkan Apple’a karşılık Çinli şirket Huawei’den de kredi kartı hamlesi geldi.

Huawei Kredi Kartı modelini duyurdu

Huawei Watch'lar için HMS zorunluluğuHuawei Watch'lar için HMS zorunluluğu

Huawei tarafından Çin’de bir etkinlik gerçekleştirildi ve bu etkinlik konuşmacısı olan CEO Richard Yu, şirketin kendi kredi kartını duyurdu. “Huawei Card” olarak adlandırılan bu kredi kartı, kullanıcıların çeşitli avantajlardan faydalanmasını sağlayacak. Gelin şimdi Huawei Card ne gibi özelliklere sahip olacak bakalım. Huawei Card, Çin’in en büyük kart işlem şirketi olan UnionPay’ın alt yapısını kullanacak. Bu kart fiziksel olarak kullanımın haricinde sanal olarak da NFC desteği ile rahat bir şekilde kullanılabilecek. Yapılan açıklamaya göre Huawei Card kullanıcılarının alışveriş ve ulaşım gibi noktalarda da avantajlı olacağı ve bazı kampanyalardan yararlanabileceği söyleniyor.

Huawei’nin ayrıca kullanıcıları kendi kredi kartına çekebilmek için bazı teşvikler de sunacağı belirtiliyor. Bu teşvikler arasında ise ilk iki yıl boyunca kredi kartı için hiçbir ücret ödenmemesi ve belirsiz bir süreliğine ise yapılan harcamalarda iskonto kazanılması gibi detaylar bulunuyor. Huawei bu imkanlara ek olarak Huawei ekosisteminde yer alan uygulamaların satın alınabilmesi için Huawei Pay ile yapılacak ödemelerde nakit iade sağlayacak.


Huawei Mate Xs, 8 Nisan'da satıştaHuawei Mate Xs, 8 Nisan'da satışta
Huawei'nin ABD odaklı işlemci planları gün yüzüne çıktıHuawei'nin ABD odaklı işlemci planları gün yüzüne çıktı

PAYLAŞ