Huawei Akıllı Telefon Pazarının Liderliğine Göz Koydu - Haberler - indir.com

Huawei Akıllı Telefon Pazarının Liderliğine Göz Koydu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 49 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-19 12:19:00
Editör : Elif Keskin
Kategori : Akıllı Telefonlar

Teknoloji dünyasının parlayan yıldızı Huawei ilk akıllı telefonunu 2010 yılında piyasaya sürmüştü. O günden bu yana çok fazla yol kat eden şirket, akıllı telefon pazarında oldukça önemli bir noktada yer alıyor. Geliştirdiği telefonlar ile sürekli adından söz ettiren Huawei, akıllı telefon pazarında Apple'ı geçmeyi başarmıştı. Apple'ı üçüncü sıraya gerileten şirket şu anda ikinci sırada yer alıyor olsa da hedefleri oldukça büyük. 

Bildiğiniz üzere Huawei, son zamanlarda yeni çıkan modeli Mate 20 Pro'nun satışına başladı. Bu cihaz da teknoloji dünyasının ses getiren ürünleri arasında yer almayı başardı. Huawei her gün yeni bir başarıya koşarken, Apple ve Samsung'un akıllı telefon pazarında gücünü yitiriyor olması da ayrıca önemli bir nokta. Tüm bunlar göz önünde tutulduğunda Huawei, Apple ile mücadelede çoktan önemli bir yere gelebilmiş durumda. Android dünyasında ise şirketin en büyük rakibi olan Samsung artık çok zor bir hedef konumunda değil. 

İnanılmaz Fiyatlı Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de Satışa Sunulduİnanılmaz Fiyatlı Huawei Mate 20 Pro Türkiye'de Satışa Sunuldu

Huawei CEO'sundan İddialı Açıklama

Huawei CEO'su Richard Yu geçtiğimiz günlerde CNBC'e önemli bir röportaj verdi. Bu röportaja bakılırsa Huawei, akıllı telefon pazarının lideri olarak diğer şirketleri geride bırakma niyetinde. Yapılan açıklamada "Önümüzdeki yıl bir numara olmaya çok yaklaşacağız. Belki Samsung’la berabere dahi olabiliriz. Ve en geç bir yıl sonra, 2020’de, bir numara olma şansımız var." ifadeleri kullanıldı. 

Zaten son zamanlarda çıkan tüm rapor ve belgeler çin menşeili Huawei'nin bu tezini doğrular nitelikte. Sürekli fark yaratan modeller ile piyasaya çıkan şirket sürekli adından söz ettirirken, Samsung'un ürettiği akıllı telefonlar bir süre sonra yarışamaz hale gelecek. Ayrıca Kore'li şirket Samsung'un geçtiğimiz yıllarda yaşadığı teknik ve yönetimsel krizlerin de şirketi akıllı telefon pazarında etkilediği düşünülüyor. 


Huawei'nin yeni telefonu, kamerasıyla damga vuracakHuawei'nin yeni telefonu, kamerasıyla damga vuracak
Huawei, 10x yakınlaştırmalı, dört arka kameralı telefon çıkaracakHuawei, 10x yakınlaştırmalı, dört arka kameralı telefon çıkaracak

Huawei Nexus 6P Tanıtım Videosu


PAYLAŞ