Huawei Akıllı Saat İçin Büyük Bir Adım Attı - Haberler - indir.com

Huawei Akıllı Saat İçin Büyük Bir Adım Attı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-09 16:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Hesap makinalarıyla başlayan serüven çok hızlı gelişti ve önce akıllı telefonlardan sonra akıllı ev aletlerinden bahsetmeye başladık. Şimdi ise sıra akıllı saatlere gelmiş gibi gözüküyor. Hıawei tarafından akıllı saat sektörün devrim yaratacak bir patent, geçtiğimiz haftalarda Dünya Fikri Mülkiyet Örgütü'nden alındı. Patent görsellerinden hareketle Huawei tarafından üretilecek saat adeta bilimkurgu filmlerinden fırlayıp hayatımıza girecek.

Patenti alınan bu teknolojiyi Watch 3 saati için kullanması beklenen Huawei'ın aynı zamanda  Huawei'in MWC 2018'de en kötü ihtimalle bir ön tanıtım yapması da bekleniyor. Yayınlanan görüntülere göre, Huawei akıllı saat, parmağın ekranın dışındaki hareketlerini izleyen sinyaller gönderen bir sensörle donatılmış durumda. Huawei'in ultra teknolojik akıllı saati, sensörü sayesinde, havada yazılan yazıyı ya da çizilen şekli algılayarak etkileşime girebiliyor. Görsellere bakıldığında bir projeksiyon gibi görev yapan sensör oldukça rahat bir kullanım sunuyor. Çift dokunuş, uzun basmak ve diğer birçok jest, bu yeni teknoloji ile ekranın dışına çıkıyor. Ancak Huawei'in bu yeni teknoloji ile, akıllı saatin ekranını tamamen işlevsiz hale getirip getirmeyeceğini henüz bilmiyoruz.

Huawei Watch 1 ile kullanıcılarını pek memnun edememişti anca Watch 2 saatinde Watch 1 modelinin açıklarını kapatıp geliştirmeler de ekleyerek iyi bir pazar payı yakaladı. Eğer Watch 3'te patentini aldığı özellikler ile pazara girerse uzun süre liderlik görevini üstleneceği ön görülüyor.





PAYLAŞ