Huawei 5G Teknolojisinde Piyasayı Domine Etmek İstiyor - Haberler - indir.com

Huawei 5G Teknolojisinde Piyasayı Domine Etmek İstiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 34 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-06-29 16:05:10
Editör : Caner Küçükbinar
Kategori : Akıllı Telefonlar

5G teknolojisinde piyasayı domine etmek isteyen Huawei, planlarını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Huawei, Mart 2019'da 5G teknolojisine hazır yonga setlerini piyasaya sunacağını açıkladı.

Mart 2019'da piyasaya sunacağı yonga setleri ile Huawei, 5G teknolojisine hazır olduklarını, gelişen teknolojiye çok hızlı ayak uydurduklarını ve 5G destekli akıllı telefonlarını ise Haziran 2019'da piyasaya sunacaklarını açıkladı. 

Huawei 5G Teknolojisinde Piyasayı Domine Etmek İstiyoruz

Yapılan açıklama ile 5. nesil mobil veri teknolojisi olarak da adlandırılan 5G teknolojisi için hazır olduklarını belirten Huawei şirket CEO'su Erix Xu, MWC Shanghai 2018'de konuştu. Harekat planlarına oldukça güvenen Eric Xu önümüzdeki dönem için oldukça sıkı bir biçimde çalıştıklarını belirtti.

Geleceğin 5G teknolojisinde olduğu düşünüldüğünde büyük teknoloji şirketlerinin halen 5G teknolojisi için harıl harıl çalıştığı zaten biliniyordu. Ancak Huawei'nin tüm teknoloji şirketlerini geride bırakarak hızlı bir biçimde yeni teknoloji için reaksiyon göstermesi piyasayı domine etmesinde büyük rol oynayacak. Özellikle Türkiye'nin de 5G teknolojisini kullanacak ilk ülkeler arasında olacağı düşünüldüğünde, bu haber ülkemiz için de büyük bir önem arz ediyor.

Henüz hangi telefon modellerinin 5G destekli olacağını bile açıklamayan Huawei'nin, henüz hangi ülkelerin 5G teknolojisine ne zaman geçeceği belirsizken böyle hızlı bir adım atması 5G teknolojisinde piyasayı domine etme isteğinin ne kadar fazla olduğunu doğrular nitelikte.

Huawei'nin bu adımının başarı olup olmayacağı ve Türkiye'de 5G teknolojisini ne zaman kullanmaya başlayacağım konuları için biraz beklememiz gerekecek.

 

 





PAYLAŞ