Huawei 30 Lite'ın tasarımı gün yüzüne çıktı - Haberler - indir.com

Huawei 30 Lite'ın tasarımı gün yüzüne çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-06-22 14:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Çinli teknoloji şirketi Huawei’nin alt markası konumunda bulunan yeni modeli Honor 30 Lite için yeni bir tasarım detayı sızdırıldı. Sızan detaylar ile beraber modelin çok yakın bir zamanda gelmesi bekleniyor. Bazı ülke pazarlarında Honor 30 Youth Edition olarak da adlandırılması beklenen yeni Honor 30 Lite, ilk defa gerçek tasarım detayları ile ortaya çıktı. Şuan için sadece modelin arkası gözükürken, beklendiği gibi çok büyük bir sürpriz yer almıyor. Buna göre modelin arkasında üçlü bir kamera sistemi yer alırken, alışık olan ışık oyunu yaratabilen desen bulunuyor. Modelin teknik detayları tarafında ise işlemci gücü olarak MediaTek imzalı Dimensity 800 işlemcisinden gücünü alması beklenen modelin belirtilene göre 6.5 inçlik 2400x1800 piksel 90 Hz yenileme hızına sahip bir ekran göreceğiz.

Honor 30 Lite modeli ortaya çıktı

Honor Magic Earbuds Türkiye’de raflarda yerini aldıHonor Magic Earbuds Türkiye’de raflarda yerini aldı

Kutu içinden Android 10 işletim sistemi ile çıkacak olan ve Google servislerine sahip olmayacak olan Honor 30 Lite, 22W hızlı şarj destekli, 4000 mAh pile sahip bir cihaz olarak gelecek. Cihazın ön tarafında ise 16 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Modelin arkasında ise 48 megapiksel + 8 megapiksel + 2 megapiksel kameralardan oluşan üçlü kamera kurulumu yer alacak. Cihazın ön tarafında damla çentik bulunacakken henüz gerçek tasarım belli olmuş değil.

Ortaya çıkanlara göre Honor 30 Lite modeli haricinde X10 Max ve X10 Pro modelleri de göreceğiz. Max olan versiyon devasa ekrana sahip olacakken bu modelin tam 7.09 inçlik bir ekran kurulumuna sahip olması bekleniyor. X10’un abisi olarak gelmesi düşünülen X10 Pro modelinde ise 8 megapiksel periskop kamera ile beraber 20W kablosuz şarj desteğinin olacağı ifade ediliyor. Bu cihazların tasarımsal olarak da birbirlerine benzemesi bekleniyor.


Honor 30 Lite özellikleri ortaya çıktıHonor 30 Lite özellikleri ortaya çıktı

PAYLAŞ